Невірний Захід під головуванням Америки використовує коптів та християн Єгипту

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Невірний Захід під головуванням Америки використовує коптів та християн Єгипту, які переселилися у країни Заходу, з метою нанесення удару по Ісламу та здійснення своїх колонізаторських задумів

Сьогодні скрізь транслюється те, як деякі з так званих коптів-переселенців, коптів, які раніше перебували від опікою мусульман (зіммієв) у Єгипті та іммігрували до Америки та до інших країн, зняли короткотривалий художній фільм про Пророка Мухаммада (с.а.в.) з явними образами на його адресу. Дані об’єднання, які називаються коптами-переселенцями – це підозрілі структури, які мають тісні зв’язки з американською розвідкою, які використовуються Америкою у якості приводу з метою втручання до внутрішніх справ мусульман, інколи, щоб здійснювати тиск на їх уряди, а іноді щоб панувати над громадською думкою, також це можна використовувати з метою політичного шантажу та просунення своїх планів.  

Америка використовує коптів та християн у цілому, у тому числі і багатьох інших, тих, кого сьогодні схильні називати меншостями у мусульманському світі у якості розхідного палива, яке підливається у вогонь, щоб розпалити його, утворивши для себе приводи з метою політичного втручання, а згодом і військового, при цьому виправдовуючи свої дії захистом інтересів тих же самих меншостей та запобіганням репресій. І у більшості випадків, коптів та решту у тому числі, вдається обдурити. Вони дійсно вважають, що невірний Захід настільки самовіддано готовий схопитися з місця, щоб захистити їх релігію або людяність, як вони стверджують, тоді, як насправді, йому байдуже, і він не звертає на них жодної уваги. Захід можуть цікавити сугубо особисті інтереси, і, врешті решт, він неодмінно зрадить їх та залишить, коли здійсняться ці самі інтереси. Ось тоді окрім ганьби, приниження та пролитої крові, вони більше нічого не побачать.  
    
Якщо б в оточенні будь-якого іншого народу, окрім Ісламської Умми, залишались копти та християни, які проживали та користувались опікою, і багато хто інших, після отримання перемоги над арміями християнської Європи під час хрестових походів, то нікого б із них у живих не залишили б. Але мова йде про народ, який керується законодавством Всевишнього Аллаха, Який у свою чергу, звернувся до неї з такими словами:

وَقَاتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَكُمْ وَلَا تَعْتَدُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُعْتَدِينَ
 «Ведіть битви на шляху Аллаха з тими, хто веде битви проти вас, але не переступайте кордони дозволеного. Воістину, Аллах не любить злочинців».  (2:190).

Таким чином, не дозволяється переступати кордони стосовно громадян, які не сповідують Іслам, доки останні підкоряються Султану країни і не виходять проти нього війною. Ми, мусульмани,  засуджуємо образи на адресу будь-якого з пророків Всевишнього Аллаха, мир та благословення Аллаха нехай буде над ними усіма. Того ж, хто посміє кривдити пророків, ми вважаємо невірним, людиною, яка зреклася ісламського світогляду, яка зреклася Ісламу.  

Злочини деяких осіб, які називають себе коптами-переселенцями, у вигляді образи Пророка Аллаха Мухаммада (с.а.в.) є, у першу чергу, політичним питанням, за яке повинна взятися держава, яка править по Ісламу, запроваджує Шаріат Аллаха та яка сміливо та рішуче виступить проти Америки та решти колонізаторських країн, які воюють з Ісламом та обіймають тих, хто кривдить Пророка Аллаха (с.а.в.), Іслам та мусульман, використовує цих наївних та їх рух людей у своїх особистих задумах. До того ж Америка – це країна, яка ворогує з Ісламом та мусульманами, тому необхідно закрити її посольства та порвати з нею усілякі відносини, розкрити її плани нанесення удару по Ісламу та мусульманам шляхом використання карти зіммієв. Необхідно попередити ахлю зімма про те, що вони можуть бути використані Америкою у її спробі посіяти смуту, і у той же час спровокувати маси мусульман проти них, наслідки чого можуть бути жахливими . Тоді у Америки з’явиться шанс скористатися їх кров’ю, щоб здійснити свої інтереси.
 
Дана подія вкотре доводить ступінь потреби цієї Умми у Халіфаті, який захистить її гідність, буде сумлінно ставитися до її релігії та святостям, суворо покарає кожного, у кому заговорить його шайтан, наносячи образи її релігії. Таким чином, головне завдання Ісламської держави, Халіфату, полягає у донесенні ісламського заклику, отож, його зовнішня політика повинна будуватися на цьому підґрунті. Будь-якого роду перепони перед Ісламом, щоб він доходив до розуму людей, утворення перепон шляхом залякування, викривлення дійсної картини, або глузування над ісламським світоглядом та Шаріатом, концепціями та критеріями, нормами та переконаннями, зобов’язують державу відреагувати усіма доступними шаріатськими способами, більше того, заради цього було встановлено Шаріатом положення Джихаду на шляху Аллаха.   

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ
 «А ті, хто вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться»  (26:227).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Єгипет
№ 12/37
Середа, 25 Шавваль 1433 р.х.
12/09/2012

Головне меню