Делегація Хізб ут-Тахрір у Єгипті відвідала урочистий захід з нагоди весілля доньки шейха Мухаммада Хусейна Яъкуба

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Делегація Хізб ут-Тахрір Єгипту о четвер на чолі з устазом Мухаммадом АбдульКъаві відвідала урочистий захід з нагоди весілля доньки шейха Мухаммада Хусейна Яъкуба, який відбувся у мечеті Імада Рагіба у місті ім. 6 Жовтня. Делегація привітала шейха Яъкуба у зв’язку з проведенням урочистої події.  

У церемонії взяли участь велика група вчених та шейхів Єгипту. Делегація Хізба провела зустрічі з деякими з вчених: шейхом Мухаммад Хассан, шейхом Мухаммад АбдульМакъсуд, шейхом Сафват Хіджазі, шейхом Хазім Салах Абу Ісмаіль. Усім їм було подаровано «брошури», які ознайомлюють з хізбом та закликають мусульман до діяльності по встановленню Халіфату. Також до шейхів звернулись з проханням призначити дату проведення зустрічей, щоб обговорити хвилюючі мусульман у цьому відношенні питання. Усі вони пообіцяли підтримувати спілкування та зв’язок.   

У зв’язку з цим , ми прохаємо Всевишнього благословити вчених цієї Умми – нащадків пророків, і скерувати їх до того, що любить та чим задоволений Аллах у справі здійснення підтримки Своєї релігії та піднесення Його слова через діяльність по відновленню ісламського способу життя шляхом встановлення Халіфату за методом пророцтва.

وَمَنْ أَحْسَنُ قَوْلًا مِّمَّن دَعَا إِلَى اللَّهِ وَعَمِلَ صَالِحًا وَقَالَ إِنَّنِي مِنَ الْمُسْلِمِينَ
 «Чия мова може бути прекрасніше, аніж мова того, хто закликає до Аллаха, вчиняє праведно та каже: «Воістину, я – один із мусульман?»» (41:33).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Єгипет
№ 12/36
Понеділок, 23 Шавваль 1433 р.х.
10/09/2012

Головне меню