Новоявлені афганські демократи демонструють свої навички

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Афганські поборники та адепти демократії, які і досі вважаються починаючими, у черговий раз брудно обманули народ Афганістану, поглузувавши над сподіваннями людей. Ці зрадники ясно дали зрозуміти, що для них бажання народу Афганістану не має жодного значення. Вони будуть робити лише те, що диктують їх власні інтереси.  

З іншого боку, уряд Афганістану дав зрозуміти, що усі три гілки державної влади працюють у межах інтересів США. Америка ініціювала напади на територію Афганістану з пакистанського боку кордону для розпалення національних настроїв у народу Афганістану по відношенню до своїх братів у Пакистані. І усе це з метою заручитися підтримкою Афганістану у питанні присутності США у країні.

Народ Афганістану піддався на цю політичну гру та сподівався на серйозну реакцію уряду Афганістану на «пакистанську агресію». У контексті цього парламент Афганістану зіграв свою зрадницьку роль у приборканні громадського обурення. У межах раніше запланованого плану вони викликали до парламенту силових міністрів (міністра оборони та міністра внутрішніх справ) та звільнили їх з  обіймаємих посад шляхом вотуму недовіри.     

Останні заходи уряду Афганістану у вигляді перестановки цих міністрів у межах силових відомств доводять наше ствердження. Звільнений міністр оборони був призначений на посаду старшого радника президента Афганістану по питанням оборони, а міністр внутрішніх справ був призначений на посаду міністра оборони.   

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір в Афганістані
Субота, 6 Зулькада
1433 22 Вересня 2012

Головне меню