Акція гніву заради Посланця Аллаха (с.а.в.), хвала Аллаху, відбулася успішно

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У Йорданії величезна кількість мусульман, які прибули з різних кінців країни, дали відповідь на проведення низки політичних акцій та народного руху, з метою виразити свій гнів. До проведення даної акції закликав Хізб ут-Тахрір у Йорданії , приводом чого став американський фільм з кривдженнями на адресу Посланця Аллаха (с.а.в.).

Під час цих виступів пролунало декілька слів з боку учасників. Вони торкнулись повторних кривджень, які походять з вуст невірного Заходу в адресу Посланця (с.а.в.). Ці ображання є частиною хрестового походу, який веде Америка та невірні країни Заходу проти Ісламської Умми. Також ті, хто виступали, пояснили, що відповідь на ці кривдження не буде повністю досягнутою, окрім випадку, коли відбудеться відновлення Халіфату за методом благороднішого Пророка (с.а.в.), злонравні злодії не посміли б скоїти ганебні дії, коли у мусульман є держава, яка захищає їх святині та веде їх величезними полками на допомогу благородному Посланцю (с.а.в.).
    
Також вони згадали про ганебне боягузтво мусульманських правителів стосовно ображань на адресу Ісламу та великого Пророка (с.а.в.), швидше за все вони у змові з невірним Заходом проти цієї Умми, їх життів, святинь та честі, і нагадали про те, що відбувається ганебна різанина у Шамі, внаслідок цих жалюгідних змов з боку невірного Заходу, і особливо Америки, яка підтримує Башара та його злочинний режим.   
Також учасники здійснили колективну вечірню молитву, та, здійнявши долоні, прохали у Аллаха у кунут-дуа, щоб Він підніс цю Умму шляхом втілення законів Аллаха та відновлення Ісламського Халіфату.

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Йорданія
№ 33/29
Понеділок, 01 Зу аль-Каада 1433 р.х.
17/09/2012

Головне меню