Візит доктора Османа Баххаша, директора центральної прес-служби Хізб ут-Тахрір, до Сирійського вілаяту та простеження ним стану революції та діяльності хлопців Хізб ут-Тахрір

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Члени партії Хізб ут-Тахрір/вілаяту Сирії, на чолі з Хішамом аль-Баба- голови інформаційного бюро Хізб ут-Тахрір сирійського вілаяту - зустріли директора центральної прес-служби Хізб ут-Тахрір - Осамана Баххаша - у  північній Сирії, де була зустріч, яка тривала два дні о п’ятниці та о суботі, 14 и 15.09.2012 р. і супроводжував його першого дня візиту до провінції північного Алеппо, на півночі Сирії. Хішам аль-Баба провів промову, у якій він привітав від імені інформаційного бюро Хізб ут-Тахрір вілаяту Сирії, брата Османа Баххаша, який здійснив візит до благословенного Шаму. Також, у свою чергу, Осман Баххаш, виразив радощі, які примусили забути труднощі шляху та шляху досягнення земель благородного Шаму і серця його жителів -  революціонерів, і попрохав Аллаха одарити цю революцію перемогою та зробити її щирою і лише заради Аллаха. Він почав свою промову хадісом Пророка (с.а.в.) про те, що «Центром Ісламу є Шам», і заявив, що злочини молодшого тирана Шаму є продовженням тиранії його батька, і підтвердив, що цей злочинець практикує вбивства, утискання, тортури у громадських місцях, на очах у всього світу, за допомогою європейської та американської підтримки.  Потім він казав про змову Лахдар Брахімі, який намагається запровадити угоду женевської конвенції та виграти політично із забезпеченням безпечного притулку для злочинця Башара.  Також він сказав, що революція Шаму не завершиться, доки народ Шаму не усвідомить, хто його ворог, бо їх ворог не обмежується лише Башаром, а іще є і Америка, яка поставила його та працює для того, щоб приготувати йому заміну, який буде її вірним служителем. І відзначив, що послідовне уповільнення – це для того, щоб зламати волю сирійських революціонерів, із спробами забруднити тих, хто відокремився від армії, кров’ю мусульман. Згодом він казав щодо умов перемоги, пов’язуючи її із щирістю та відданістю Аллаху, підтримкою релігії та відкиненням усіх змов та махінації невірних, і сказав, що ми ні за що не будемо приймати підлості по відношенню до нашої релігії, і ми будемо іти по цьому шляху до самої перемоги, іншааллах. Потім він закінчив свою промову мольбою про перемогу Аллаха, про зміцнення та об’єднання мусульманських країн під прапором Ісламської держави. Далі відбулися деякі заходи та питання аудиторії, потім гучні такбіри та заклики присутніх: «Умма бажає знову Халіфату!». Це лунало із глибини душі і зі сльозами, що зміцнило надії на швидку перемогу Аллаха, іншааллах. 

Наступного дня (о суботі   15.09.2012), Осман Баххаш провів лекцію під назвою: «Революція та змови, що її оточують», де він звернув увагу на дрібні деталі, підозрілі рухи та на велику кількість змов, які готуються у країнах безбожного Заходу, а потім втілюються у мусульманських країнах через правителів-агентів, виплюнутих своїм народом. І попередив та дуже сильно перестерігав щодо підозрілих грошей, які пропонують численні країни, такі як Саудівська Аравія, Катар та деякі організації, з метою підкупити вірність та відданість, яка повинна бути лише заради Аллаха. Також  він вказав на зловредну змову проти щирих бійців джихаду на шляху Аллаха, шляхом перекриття від них джерел зброї, і у той же час, інтенсивне забезпечення зброєю тих, хто покірно іде за Заходом та його корисливими планами. Попередив про змову конференції в Антакії, яка породила так звану «Сирійську національну армію» після того, як вони побачили об’єднання щирих батальйонів від одним прапором, щоб піднести слово Аллаха та підняти стяг аль-Укъаб, стяг Пророка (с.а.в.), стяг Ісламу та символ гордощів. Він підкреслив, що те, що відбулося у Єгипті, Тунісі, Лівії та Ємені не можна назвати «повноцінними революціями», бо це є «повстання», які не дійшли своєї мети, або тому, що вони викривили курс, або вони були зупинені посеред дороги ворогами Ісламу у країні та за кордоном. Він також підкреслив, що ця революція є революцією Умми, ісламської Умми, і не лише революцією нашого народу у Шамі, тому обов’язок  кожного мусульманина, який свідчить, що «Нема бога, окрім Аллаха, і що Мухаммад – Посланець Аллаха», допомагати цій революції з усіх сил. Ця революція, безперечно, отримає перемогу, іншааллах, але мусульманам у Сирії треба триматися за умови та чинники перемоги, яка буде від Аллаха лише для щирих людей, які заслуговують перемогу та зміцнення. Про це він казав на лекції. До лекції був здійснений візит делегацією партії Хізб ут-Тахрір під головуванням Османа Баххаша та Хішама аль-Баба, голови інформаційного бюро Хізб ут-Тахрір вілаяту Сирії, та іншими членами партії, до деяких людей та високопосадових осіб регіону. Делегація відвідала поселення Кафра, де їх зустріли більше ніж сорока осіб, їх зустріли дуже радісно. Осман Баххаш передав їх привітання від благородного вченого, Ата Абу Рашти - голови Хізб ут-Тахрір – нехай збереже його Аллах. І він попрохав Аллаха увінчати революцію благословенного Шаму побудовою праведного Халіфату, про який повідомив раб Аллаха та Його Посланець (с.а.в.). Промова була доброю, були питання та дискусії щодо програми Хізб ут-Тахрір та його ролі у керівництві Уммою, щодо правильного ходу революції, щоб вона була ісламською революцією, якою буде задоволений Аллах, Його Посланець (с.а.в.) та віруючі, які повстали на землі благословенного Шаму, і щоб революція не була подібна до вкрадених революцій у Єгипті, Тунісі, Лівії та Ємені.  
    
Перед від’їздом, Осман Баххаш записав інтерв’ю та зустрічі в інформаційному офісі Хізб ут-Тахрір вілаяту Сирії, де говорив брат Хішам аль-Баба щодо ролі Хізб ут-Тахрір, його фундаментальній наявності та впливової ролі у Сирії з миті його утворення у 1953 році. Також він казав про те, ці покоління у Сирії прийняли ідею хізба, і відзначив те, які труднощі, переслідування та арешти спіткали членів партії Хізб ут-Тахрір протягом багатьох років у в’язницях та центрах утримання під вартою. Він також вказав на впливову роль прокламації хізба у старті сирійської революції та її прогресі, згодом він казав про політичний план «дорожня карта для революції Шаму», яка стисло виражає шаріатський хукм та обов’язок мусульман у побудові ісламської держави, також каже про заборону прийняття половинчастих рішень та попереджає про небезпеку таких рішень, які крадуть революцію, як до цього були вкрадені революції, і підкреслив, що жителі Шаму не повинні віддавати їх керівництво нікому, окрім щирого, який боїться Аллаха, і працює для запровадження шаріату, у затишку держави Халіфат. Він торкнувся питання батальйонів, які несуть стяг аль-Укъаб, і попередив їх про небезпеку спроб Заходу та його агентів у регіоні, зібрати військові батальйони під своє крило та свою орієнтацію. І, на завершення сказав, що революція триває і, поза сумнівів, дійде до перемоги, іншааллах, незважаючи ані на які спроби зірвати її. А Осман Баххаш розповів про мету візиту і про підтримку реальності наших хлопців у революції, також бажання побачити їх реальність, щоб допомогти їм та записати їх позицію, роботу, відношення та допомогу революціонерам на землі Шаму. Він також розповів про труднощі, жертви, лихо, які переживає Умма. На завершення, він звернувся до революціонерів, нашого народу на землі Шаму: «Терпіть та будьте стійкими, бо перемога лише за часом терплячості, на шляху цієї релігії ви платите дорого, заміщаючи у цьому усю Умму. І ми підтримуємо вас, і закликаємо вас до того, щоб ви брали урок від попередніх революцій, щоб не потрапили у те, у що потрапили вони, із громадянських та світських країн. Стережіться хитрощів та змов Заходу та місцевих його інструментів. Ми закликаємо вас об’єднати наші сили, щоб скинути тирана Шаму та насолодитися перемогою Аллаха».  


Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Мухандіс Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-56-18-024
Середа, 03 Зу аль-Каада 1433 р.х.
19/09/2012

 

Головне меню