Про об’їзд арени сирійської революції Хішамом аль-Баба, голови інформаційного бюро Хізб ут-Тахрір вілаят Сирії

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Під час своєї нещодавньої поїздки до Шаму, голова інформаційного бюро Хізб ут-Тахрір /вілаят Сирії, у декількох регіонах зустрівся з активістами революції, хлопцями з Хізб ут-Тахрір та прибічниками утворення Халіфату та повернення Ісламської держави після скинення тирану Шаму у найближчий час, за допомогою Аллаха. Він виступив у мечеті ансари Пророка (с.а.в.), привітавши аудиторію, він подякував їх за гостинність на благородній землі Шаму, землі мужності та доблесті. Також  подякував  за героїзм  жителів Шаму, які  повстали для скинення тиранії у Сирії і для повернення Ісламу на ці благородні землі. Він також передав аудиторії привітання вшанованого вченого Ата Абу Рашти, голови Хізб ут-Тахрір, нехай збереже його Аллах, потім поспілкувався щодо діяльності Хізб ут-Тахрір у країні та за кордоном на підтримку сирійської революції. Згодом, взиваючи до Аллаха, попрохав увінчати  величезні жертви та чисту кров шахідів, яка щедро пролилась на землі Шаму, другим праведним Халіфатом на основі методу пророцтва, іншааллах. Також підкреслив, що те, що зараз відбувається у Сирії, це боротьба поміж істиною та брехнею, у той час, коли Захід та Схід влаштували змову проти Сирії, побоюючись революції, яка стійко скерована до утворення держави Халіфат, також розтлумачив змову ЗМІ проти  сирійської революції через причину цієї скерованості. Він  відзначив, що повсталий народ Шаму не зупиниться звільненням Сирії від тиранічного та безбожного правління, одразу ж скерується на Палестину, яка стане їх наступним пунктом призначення, іншааллах, і вони не будуть задоволені і не приймуть нічого, окрім звільнення Палестини та повернення її ісламським вілаятом як це було і раніше. Щоб країни Шаму повернулись та стали однією країною, яка входить у склад держави Халіфат, що повертається, по волі Всемогутнього Аллаха, щоб за стислий термін стати першою головуючою державою у світі. Він також вказав на дорожній план, виданий Хізб ут-Тахрір у вілаяті Сирії  28 месяца Рамадан 1433 року по хіджрі, щоб добитися змін у Сирії у досягненні держави Халіфат, про це говориться у заяві, яка носить таку назву: «Документ політичної партії Хізб ут-Тахрір для революції Шаму: до народження другого праведного Халіфату».

Потім він казав про лекцію, якій передувало широке оприлюднення від назвою: «Революція Шаму: жертви та труднощі, неземна терплячість та міжнародна змова, останньою з яких була Ахдаром Ібрахімій». У Соврані у провінції Алеппо було проведено лекцію, яка отримала широкі відгуки, була добра відвідуваність  та участь аудиторії, лекція була усипана усвідомленими питаннями з боку молоді, яка жадає головування Ісламу. Потім присутнім роздали проект конституції держави Халіфат, прокламацію про змову аль-Ахдара Ібрахімі. Аудиторія оцінила цю лекцію, подякувала та попрохала повторення та частого візиту. Хішам аль-Баба підкреслив велич жертвування, який надав народ Сирії, відзначив, що не можна, щоб ці жертвування кров’ю шахідів, зруйнована економіка, страждання дітей, сироти, десятки тисяч ув’язнених та сотні тисяч замучених та переселенців по всьому світу, не можна, щоб після усього цього люди погодились з косметичною зовнішньою заміною. Не можна, щоб люди погодились із зміною осіб, без системи, після смерті більше ніж 50 тисяч шахідів, не можна, щоб люди після усього цього погодились на щось менше, аніж на державу Ісламу, яка помститься усім тиранам, які об’явили війну Аллаху та Його щирим рабам. Він також вказав на велич внутрішніх та зовнішніх проблем, які стоять перед нашим героїчним повставши народом, який чинить опір регіональним та міжнародним змовам, та відчайдушним спробам охопити революцію та встановити агентів з цієї ж системи для того, щоб керувати людьми після перехідного етапу та політичного рішення, яке вони пропонують.
 
На завершення, він звернувся до нашого повсталого народу на землях Шаму: «Терпіть і будьте стійкими, і перемога лише за часом терплячості, і на шляху цієї релігії ви платите дорого, заміщаючи у цьому усю Умму, і ми підтримуємо вас, і закликаємо вас у тому, щоб ви брали урок від попередніх революцій, щоб не потрапити у те, у що потрапили вони, із громадянських та світських країн .. і стережіться хитрощів та змов Заходу та місцевих інструментів. Ми закликаємо вас, об’єднати наші сили, щоб скинути тирана Шаму, та насолодитися перемогою Аллаха, і наша зустріч дуже близька, з волі Аллаха, у Дамаску у мечеті аль-Умавій (Омейадів), іншааллах, для надання байату вірності імаму, для того, щоб він керував нами по Книзі Аллаха та Сунні Його Посланця(с.а.в.), і це легко для Аллаха».
   
Бурхливі радощі супроводжували цю подорож, і ці зустрічі, у чому багато хто побачив передвісники перемоги, яка бажається на землі Шаму. І брат, голова інформаційного офісу, пообіцяв повторити цей об’їзд, і сказав: «Наш інформаційний офіс бачить себе не лише у Дамаску, але і в усіх  кутках землі благословенної сирійської революції. І ви, шановані герої, навчили Умму абетці революції і том, як треба стояти перед тираном. І якщо ми залишаємо вас та повертаємось до Дамаску .. то це для того, щоб об’явити вам про Халіфат, і незабаром ви почуєте заклик «Аллаху Акбар!» та заклик: «Простягни руку, щоб ми надали тобі присягу… на Книзі Аллаха та Сунні Його Посланця (с.а.в.)». Ось так, герої Шаму, їх ногами наступлять на епоху короля тиранії та об’являть початок епохи праведного Халіфату на основі методу Пророцтва, і піднесуться крики «Аллаху Акбар!»  серед людей.  

О,Аллах, благослови народ Шаму, подаруй їм перемогу та стійкість, о, Господь світів. Остання наша молитва, хвала Аллаху, Господу світів. 


Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Мухандіс Хішам аль-Баба
Інформаійний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-55-18-024
Понеділок, 01 Зу аль-Каада 1433 р.х.
17/09/2012

Головне меню