Міністру інформації Сирії Імрану Зубі: яка допомога Аллаха може зійти нечестивцям, таким як ти та подібним до Башара?!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

На черговій, із низки влаштованих прес-конференцій міністр брехні, шарлатанства та вигадок Імран Зубі о понеділка 24.09.2012 року заявив перед журналістами у Дамаску, що «Перемога терпіння часу», «Перемога лише від Аллаха», далі цей пихатий пес сказав: «Сирійський режим у змозі покінчити з кризою на протязі декількох годин, але ці заходи будуть коштувати Сирії та її народу великих втрат», також він додав: «Ось чому ми проводимо спецоперації проти бойовиків». Дана заява була зроблена на тлі триваючої злочинної військової кампанії,  яку проводять бандформування злочинного режиму та найманці Асада «Шабіха», у тому числі і ті, хто сприяє їм у всьому цьому – структури, які мають відношення до силових органів із сусідніх країн. Ті, хто безжально і без докору сумління вбивав, бачачи перед собою невинних людей – чоловіків, жінок і дітей, які не знаходили шляхів свого порятунку. На тлі жорстоких розправ над цими людьми, вбивання перед очами рідних та вигнання тих, хто залишився живим із своїх домівок, руйнування міст, де відбувалися повстання та їх осадження. Можливо, що нікчемний міністр, кажучи про спецоперації, описував свої брудні операції, де було застосовано вибухівку, у результаті чого було вбито та поранено незліченну кількість людей. А ним наведений священий аят з Корану, який він привів у якості виправдання свого ганебного вчинку, іще раз наочно доводить, що цього пса вразило лицемірство і саме у його адресу звучать наступні слова Всевишнього Аллаха:

لَهُمْ قُلُوبٌ لَّا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَّا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَّا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
 «Вони мають серця, які не усвідомлюють, і очі, які не бачать, і вуха, які не чують. Вони подібні до худоби, але іще більш заблукали. Саме вони є легковажними невігласами» (7:179).

Дана заява міністра несе у собі приховану загрозу, до якого також погрожував його пан голова бандформувань Башар Асад. Так ми задаємося питанням, яка ж зброя здатна покінчити з кризою на протязі декількох годин, окрім хімічного? За розмовами про хімічну зброю між бандгрупами Асада у Сирії, у Білому домі у Вашингтоні і т.д. – стоїть бажання залякати мусульман Сирії, у більшому степні, ніж попередження, які демонструються на адресу злочинного сирійського режиму. І усе це заради стримування мусульман, і змусити їх у іще більшому степені здати свої позиції. Але вони випустили з уваги, що стан щирих мусульман, які повстали проти деспотизму тиранів, вже можна описати наступними словами Всевишнього:
 

الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ
 «Люди сказали їм: «Народ піднявся проти вас. Бійтеся ж їх». Але це лише збільшило їх віру, і вони сказали: «Нам достатньо Аллаха, і який же чудовий цей Опікун і Охоронець!»» (3:173).

Шановні мусульмани, ті віруючі,  які повстали проти кривавого тирана Асада в Сирії:

Злочинець Башар і його злочинна банда не чинили б подібних злочинів, які кояться і до цього дня, якщо б не план та накази, заступництво з боку його господарів – Америки, яка захищає Башара від будь-якої відповіді міжнародній спільноті за вчинені злочини. Ворогом номер один у цій проголошеній війні проти вас є Америка, а Башар всього лише пішак у грі країн, які пішли за Америкою проти мусульман  у регіоні, щоб знайти йому альтернативу. Так будьте ж обережні у відношенні Америки і того альтернативного варіанту, який буде запропонований вам. Адже вже очевидно, що Башар відійде далеко вбік, а що стосується цієї альтернативи, то не дайте Америці можливості зробити її, обернувши її ж підступи проти самої себе. Закрийте перед Америкою всі двері, і відкрийтеся перед проектом великого Халіфату, у який Аллах вклав для вас велич, і наскільки б ви не шукали величі в іншому, усе одно Аллах принизить вас. Всевишній Аллах каже:

أَيَبْتَغُونَ عِندَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا
«Невже вони хочуть отримати могутність з ними, якщо могутність цілком властива Аллаху?» (4:139).

Голова медіа офису ХТ, Сирія
Мухандіс Хішам аль-Баба
Інформаційниий офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-57-18-024
Понеділок, 08 Зу аль-Каада 1433 р.х.
24/09/2012

 

Головне меню