Заява Аббаса підтверджує, що єдиною метою створення Організації Визволення Палестини і влади є зміцнення єврейського утворення у регіоні і надання йому законного статусу

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Голова палестинської адміністрації Махмуд Аббас о четвер увечері 27/9/2012 у Генеральній Асамблеї ООН виступив, підтверджуючи, що він не прагне делегітимізації держави-окупанта і сказав: «Ми у своїх прагненнях не ставимо метою делегітимізацію існуючої держави Ізраїль, але ми хочемо закласти основу держави, яка повинна бути встановлена – це Палестина».

Аббас попередив у своїй промові про релігійний конфлікт, і підкреслив свою відданість та відданість Організації у вирішенні питань двох держав, а також з метою миру та міжнародної законності уставів і постанов. Він зазначив «продовження мирного народного опору» для досягнення своєї мети.

У той час як Аббас визнає у своїй промові, що окупація і поселенці практикують вбивства, руйнування, саботаж та різного типу напади на народ Палестини, їх святині, їх майно та землі, він наполягає на протистоянні вбивству та руйнуванню мирними способами. Наполягає на тому, щоб не позбавляти легітимності єврейське окупаційне утворення, і наполягає на дотриманні усіх зрадницьких угод з цією злочинною окупацією. І наполягає на американському рішенні питання двох держав, яке дає більшу частину Палестини євреям в обмін на вбоге та навіть мертве співіснування, але «усе іще життєздатне», згідно з описанням Аббаса!

У той же час він жебракує у несправедливих організацій членства і значущості для держави, якій немає існування на землі, за виключенням служіння окупанту і обтяження ярма народу Палестини податками та іншим. Не дивно, що єврейське утворення останнього часу поквапилось на допомогу, коли його влада опинилася на краю прірви.

Аббас натякнув про зміни, які відбуваються в арабських країнах, як о релігійних конфліктах, розуміючи, що мусульмани готуються відновити свою зруйновану владу і передати правителю, якому вони присягнуться на книзі Аллаха і Сунні Його Пророка ﷺ у державі другого праведного Халіфату, щоб він повів їх великим військом покласти кінець єврейському утворенню і його владі, яка згубила країну та народ.

Цей релігійний конфлікт існує лише в уяві Аббаса та його невірних прибічників (!), тому що був урегульований багато століть назад і закінчився в інтересах Ісламу, і люди в усьому світі дізналися, що Іслам є істинною релігією, і увійшли до релігії Аллаха натовпами. Що ж стосується сучасного ісламського конфлікту, то він між Ісламською ідеологією та іншими ідеологіями. У минулому існував конфлікт на інтелектуальному рівні з Комунізмом, і він зруйнувався та зникнув. Сьогодні він зі світським капіталізмом, який бере із християнства та інших релігій інструменти для конфлікту, як макіавелієвський, який використовує все, навіть якщо це суперечить основам, на яких він стоїть.  І результат конфлікту буде на користь Ісламу, з дозволу Аллаха, і відкине людство капіталістичну систему, у якій домінують бідування та страждання, на історичний смітник.

А Палестина та  її жителі далекі від влади та її організацій, і народ Палестини підтвердив це у низці випадків, особливо у минулому місяці. Вони проклинають владу вдень і вночі, через лиха, які вона викликала, і недбале ставлення до Палестини та її святинь.

Народ Палестини не прийме капітуляційних рішень, і він не дотримується мирного опору, про який кажуть Аббас та Файяд, які усвідомлюють, що Палестина не відновиться повністю, лише як через армії, які проголошують такбіри та тахліл (ЛЯ ИІЛЛЯХА ІЛЛЯЛЛАХ), і які люблять шахаду (смерть шахіда) як євреї люблять життя. Саме для цього працює Хізб ут- Тахрір в Уммі і разом з нею, щоб сталося це незабаром, з дозволу Аллаха, і того дня зрадіють віруючі допомозі Аллаха.

وَلَقَدْ سَبَقَتْ كَلِمَتُنَا لِعِبَادِنَا الْمُرْسَلِينَ  إِنَّهُمْ لَهُمُ الْمَنصُورُونَ  وَإِنَّ جُندَنَا لَهُمُ الْغَالِبُونَ
 «Нашим посланим рабам Вже було сказане Наше Слово. Воістину, їм буде надано допомогу. Воістину, Наше військо здобуде перемогу» (37:171-173).

Інформаційнний офіс
Хізб ут-Тахрір
Палестина
№ S/B N 012/117
Субота, 13 Зу аль-Каада 1433 р.х.
29/09/2012

Головне меню