Відкритий та ясний заклик до Марзукі, знай своє місце та тримай язика за зубами

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Останні заяви Монсеф Марзукі перед закордонними ЗМІ у США, що саме він повинен бути президентом країни, настільки ганебні, що вимагають засудження та звіту.

1.Це ганьба і сором, коли Марзукі перед супротивником та ворогом по відношенню до свого народу та країни застосовує такі слова як «ісламісти або салафіти або іще хтось» до того ж таким скандальним чином.  Лідери, які поважають та цінують свою країну, не віддають її внутрішні проблеми на відкуп іноземцям. Ані в обмін на гроші, ані на політичні дівіденти, і тим більше вже відомо, що той, хто вчиняє у такий спосіб, ставить себе у положення прислужника!

2.Позиціонування Марзукі перед Заходом у якості відповідальної особи, який протидіє ісламські альтернативі, який гарантує відсутність ісламського шаріату у конституції країни та її законах – це вище за те, щоб назвати його поведінку невір’ям або гріховним або несправедливістю. Більше того, згідно до критеріїв культури, до якої він себе генетично відносить, мінімум ця позиція брутальна та огидна, у кращому випадку, вона пасує тільки жалюгідним правителям (рувайбідат), які вже раніше керували країною!  Підтвердженням чому є слова Пророка Аллаха (с.а.в.):  «Настануть оманливі роки, коли будуть вірити брехуну, і не будуть вірити тому, хто каже правду; стануть довіряти зраднику, і не довіряти гідному довіри; і заговорить ар-Рувайбіда».(Його) спитали: А що означає ар-Рувайбіда? Пророк відповів: «Невіглас (неосвічена людина), яка обговорює питання, що зачіпають інтереси усього суспільства». Так не будь же, шановний Марзукі, пустушкою… знай собі ціну і не ставай ворогом Аллаха та цієї Умми! Раніше ми вже закликали тебе до відкритої, перед камерами громадської дискусії, відповіді не було!


إِنَّ الَّذِينَ يُحَادُّونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ أُولَٰئِكَ فِي الْأَذَلِّينَ
 «Ті, які ворогують з Аллахом та Його Посланцем, опиняться серед найбільш принижених»  (58:20).

Ріда Бельхадж
Голова інформаційного офісу ХТ,
Туніс
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Туніс
№ Х.Т.Т. 32/13
Вівторок, 16 Зу аль-Каада 1433 р.х.
02/10/2012

Головне меню