Іще одна пихата пані наважується образити Пророка ﷺ на очах учнів-мусульман

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Іще не встигла згаснути лють мусульман, як пані, яка заявляє, що навчає історії у середній школі ім.Шейха Абдуллаха Аль-Фарсі у Момбазі (Кенія) наважується навмисно зневажити нашого улюбленого Пророка ﷺ перед учнями, які у своїй більшості мусульмани. Пані, яка є віровідступницею, без жодної краплі сорому не врахувала, що її пропаганда проти Пророка ﷺ підніме емоції не лише мусульман Кенії, але і всього світу.

Це не перший випадок, подібне вже мало місце на Заході раніше з боку головних ворогів істинної ідеології Іслам, зокрема в Америці, Британії, Франції та Німеччині. Ці колоніальні держави ведуть брудну пропаганду проти Ісламу та його величі, таким чином, що немусульмани стали ненавидіти Іслам. Ці держави – істинні вороги, які окупують землі мусульман та вбивають їх під приводом війни з тероризмом. Тому мусульмани не повинні сприймати їх як захисників та не повинні обманюватися їх гаслами свобод та демократії, які дозволяють будь-яке зло, включаючи зневаження Пророка ﷺ, яке вони розцінюють як «свободу слова».

На завершення треба сказати, що мусульмани повинні зрозуміти, що їх недбальства у справі відродження та відновлення Халіфату є основною причиною, яка сприяє нашим ворогам здійснювати нападки на Іслам, його велич, у той час як вони знаходяться під захистом держави. Ісламська держава -  це єдиний щит, придатний для протистояння цим та до них подібним атакам. Лише ця держава надасть урок усім, хто дошкуляє Аллаху та Його Пророку ﷺ.
 
Шабані Мвалімі
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Східній Африці.
Четвер, 25 Зулькада 1433
11 Жовтня 2012

 

Головне меню