Відсутність реакції з боку правителів мусульман надихає хворі серця

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Жалюгідні «художники» невірного Заходу образили Пророка Мухаммада Мустафу (с.а.в.), який є нашою гідністю, нашою честю та лідером. Мусульмани в усьому світі дали їм гідну відповідь, провівши масові акції протесту. Ця відповідь скерована не тільки індивідам, які безпосередньо замішані в ображанні, але і всьому Заходу, який від ненависті до Ісламу та його святиням кусає кінчики своїх пальців. Тому що невірний Захід протягом усієї історії не жив з мусульманами у мирі і не буде жити до Судно дня.

Невірні, не обмежившись ображаннями на адресу Посланця Аллаха (с.а.в.),  пішли далі і стали піддавати осуду заполонивших площі мусульман, які проявляли свою відданість Посланцю (с.а.в.). Тому що та рішучість, з якою мусульмани почали захищати Посланця Аллаха (с.а.в.), збентежила їх. Після підсилення атмосфери розлютованості, президент США Барак Обама почав вимагати від прем’єр-міністра Ердогана приборкати мусульман. У відповідь на дану вимогу Обами Ердоган та правителі інших мусульманських країн почали закликати мусульман до бездіяльності, що є явною ознакою їх дружби з невірними.
 
Окрім того, коментуючи дане питання, Ердоган з гордощами розповідав про свої досягнення за 10 років правління, виразивши це наступними словами: «Ми стали державою громовідводом, яка протягом 10-ти років остуджує пил мусульман». Ніхто не оспорив дані слова прем’єр-міністра та не почав вимагати від нього звіту за них. Мовчанка Ердогана та інших правителів мусульман вселила хоробрість у хворі серця. Журналіст Сєван Нішаньян розцінив ображання та наклеп як прояв свободи слова. Деякі представники громадських організацій та ісламські мислителі, не зумівши позбавитися від впливу згубної атмосфери, яка була утворена правителями країни та владою, почали оцінювати цей зухвалий епізод як пропагування ненависті, і ми стали свідками того, як вони обмежилися тільки порожніми та кволими коментарями. Саме недостатність відповідної реакції надихає тих, у серцях яких хвороба.  

Треба ясно усвідомлювати,  що нападки невірних Заходу на святині мусульман виявляють їх ненависть до Ісламу та його святиням. Правителі, подібні до прем’єр-міністра Ердогана, які закликають до байдужості, а також міркуючи подібно до них різноманітні організації, зраджують святині Ісламу. Це ніщо інше як протидія відродженню Ісламу та спроба приспати мусульман у мить, коли Умма почала пробуджуватися.

Тому правителі мусульман замість того, щоб заспокоювати та вдовольняти нападаючих на святині мусульман невірних Заходу, повинні працювати заради вдоволення Аллаха та зцілення сердець  віруючих. А це можливо тільки через приборкання тих, хто злословить на Посланця Аллаха (с.а.в.), а також правління тим, що ниспослав Аллах , за допомогою обіцяного Посланцем Аллаха (с.а.в.) другого праведного Халіфату.   

Информационный офис
Хизб ут-Тахрир  Вилаят Турция
No: TR–BA–2012–MB–TR–014
18 Зуль Када 1433 г.х.
4 октября 2012

Головне меню