Новий американський план з метою придушення сирійської революції за допомогою Туреччини

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Міністр закордонних справ Туреччини Ахмет Давутоглу о суботі увечері 07.10.2012 на телеканалі сказав про те, що віце-президент Сирії Фарук аш-Шара є «благорозумною людиною, який не брав участь у масових вбивствах у Сирії. Ніхто не знає краще цей режим у країні, аніж він», потім він сказав: «Сирійська опозиція схиляється до того, щоб аш-Шара очолив перехідний період». Раніше у ЗМІ лунали детальні американські пропозиції із закликом про збереження окремих елементів злочинного режиму та продовження йому життя за допомогою формальних змін, пов’язаних із верхівкою режиму.

Не варто також забувати, що Ліга арабських країн (ЛАК) у січні запропонувала план  по врегулюванню сирійської кризи, який подібний до єменського сценарію. ЛАК запропонувала сирійському президенту передати свої повноваження віце-президенту, щоб з’явилась можливість розпочати діалог з опозицією. Проте сирійський режим відхилив даний план.  

Очевидно, що це змова серед білого дня, яка кожному у будь-якому випадку зрозуміла. Той, хто за допомогою ЛАК уперше вніс цю пропозицію, а потім зробив це і удруге через Давутоглу, є тією стороною, яка віддає розпорядження усім цим агентам та регулює  ними. Мова йде про американську адміністрацію і ані про когось іншого. Це та сама адміністрація, яка просувала Женевську ініціативу, яка закликала до політичного врегулювання конфлікту на підґрунті утворення спільного уряду поміж катом та жертвою. Дана ініціатива, навіть, не передбачала усунення від влади злочинця Асада. Ми чули вимоги Пан Гі Муна на адресу м’ясника Шаму бути «більш співчутливим» до свого народу!!! Чи було колись у вовка співчуття до своєї жертви?? Навіть, Ердоган, який з піною рота та у шаленості присягався, що не допустить другої Хами, промовляючи полум’яні та гучні заяви, згодом намагався зберегти своє обличчя, відповідаючи бомбардуванням на відкриття вогню асадівськими бандитами «шабіха», тим самим вже вкотре здійснюючи напади на турецькі території!!!    

Як може людина із здоровим глуздом, віддавши стільки жертв та перенісши стільки страждань на землях благородного Шаму: усі ці шахіди, поранені, постраждалі від рук режиму люди, біженці – як він може погодитися з тим, щоб Америка, заручившись своїми  приспішниками у Туреччині, знов підняла на ноги цей сирійський режим, зберегла його у тому ж самому вигляді, на чолі із злочинною баасистською партією, армією, держапаратами та системою правління?! При цьому помінявши тільки людей та обличчя при владі під приводом того, що нові особистості, які з’являться у керівництві країни як альтернатива, «не брали участь у масових вбивствах?! Цей справді жалюгідний привід, який не заслуговує на обговорення.

Шановні революціонери:

Будьте  пильними та будьте обережними! Давутоглу є американським агентом у регіоні, який став казати від вашого імені, а саме, що: «Сирійська опозиція схиляється до сприйняття аш-Шара, щоб він очолив перехідний період». Якщо він має на увазі саме вас, то перед вами підступний хитрун, який намагається втягнути вас до брудного плану, в наслідок чого ваш вбивця, що залишив ваших жінок вдовами, залишиться при владі без будь-яких змін … А якщо під опозицією він має на увазі Національну раду, то ця рада жодного стосунку до вас не має, за її утворенням стоїть Америка, і, окрім реалізації  американських планів, перед нею більше не стоїть жодних завдань. Її  діяльність скерована на придушення  вашої  революції та утворення світської громадянської  країни-маріонетки, яка скоротить роль вашої релігії у справах цього світу та Наступного!  

Той, хто вважає, що Туреччина бажає блага для вашої революції, нехай схаменеться, доки іще не пізно. Ми вже сповна наситилися президентом цієї країни Ердоганом. Ось він  пропонує вам прийняти цей злочинний режим таким, яким він є, в усьому обличчі своїх злочинів та жорстокості! Навести формальні зміни, які зберігають злочинний режим при владі поруч із прощенням злочинця-м’ясника Дамаску, як це мало місце у Ємені!

Шановні революціонери у Шамі!

У вас нема іншої альтернативи, окрім об’єднання своїх старань, розуміння підступності ворогів, які оточили вас. Ви повинні покладатися на вашого Господа та зробити цю революцію щирою заради Аллаха, нікого не беручи спільником, щоб Захід не мав у ній жодної користі. Відрубайте простягнуті до вас руки Заходу і відкиньте Захід та його регіональні інструменти, тих, хто називається нашими іменами та є вихідцем із нашого оточення, але сприяє просуванню колонізаторського плану Заходу, на чолі якого стоїть Америка, що захищає режим батька та сина у Сирії.  Падіння режиму не означає тільки скинення його голови, необхідно викорінити його взагалі вщент , не залишаючи жодних проявів.  

Докладайте сумління та проводьте серйозну  роботу разом із Хізб ут-Тахрір, щоб встановити у вашому оточенні релігію Аллаха  шляхом утворення  Ісламської  держави – праведного Халіфату… Нема порятунку,  як  для вас, так і для нас, окрім як у Аллаха. Нема гідного життя, як для нас, так і для вас, окрім як у Його релігії. Не може бути безпеки та стабільності  без Ісламської держави, яка буде  захищати нашу честь, життя, майно і, врешті решт, чим буде задоволений нами Аллах.

 ۚ وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ
 «Вони хитрували, і Аллах хитрував,  адже Аллах –Найкращий з хитрунів»  (8:30).

Усман Баххаш
Голова центрального інформаційного офісу ХТ
Центральний
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
№ 29/1433h
Вівторок, 13 Зу аль-Каада 1433 р.х.
09/10/2012

Головне меню