О мусульмани Сирії! Ердоганом не рухає кров мусульман та їх муки, їм рухають лише накази Америки!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Прем’єр-міністр Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив, що о середі 03.10.2012 його країна бомбила цілі, які знаходяться всередині території Сирії, у відповідь на падіння снарядів на територію Туреччини з боку Сирії, яке призвело до загибелі п’ятьох мирних жителів у прикордонному селищі. Ердоган сказав у своїй заяві, що «Ця атака призвела до безпосередній відповіді наших озброєних сил…які бомбили вздовж кордону цілі, визначені за допомогою радіолокатору». Турецький віце-прем’єр Башир Аталай сказав, що сирійський уряд приніс вибачення за те, що сталося, і пообіцяв, що це не буде повторюватися, у той час як новини, отримані 04.10.2012, кажуть, що сирійський делегат ООН категорично спростував його вибачення перед Анкарою за обстріл кордону.

Ердоган не буде втручатися, щоб врятувати мусульман у Сирії, спонукуваний допомогою істині. Якщо б справа виглядала саме так, він зробив би це раніше, але він чекав наказу США. Він буде робити це лише тоді, коли отримає наказ, і нехай жоден не сподівається від нього більшого. Він нічим не відрізняється від мусульманських правителів, навіть якщо відштовхується з ісламської точки зору, як він це стверджує, що мусульмани у Сирії та мусульмани Туреччини рівні для нього.

О мусульмани Сирії: Ердоган стає на заваді повстанцям заволодіти владою, що дозволило б їм змінити систему, не оснащує їх, і не дозволяє їм озброїтися анти-авіацією та бронебійними машинами. А якщо б він зробив це, то пав би режим з початку періоду революції, і мусульмани Сирії порятувалися б від усіх цих трагедій та страждань, які вони отримують біля нього. Усе, що обрушилося на народ Сирії, не рухає їм, навпаки, їм рухають лише накази США. Це розмір та межі його підтримки: грім та блискавка, але без дощу.

О мусульмани переможного Шаму: Ми застерігаємо вас щодо ролі Ердогана у нашій країні, як і неодноразово попереджали вас про це. Стало очевидним, що очікувана роль його полягає у реалізації того, що приготувала Америка, щоб привести до влади заміну, віддану їй, подібну до нього та Башара. Викрилися усі ганебні політичні ігри Сполучених Штатів, Франції, Великобританії та їх агентів із правителів регіону. І збільшення гарячих подій лише для зрозумілості ситуації у Сирії, що режим підійшов до завершення, навіть якщо у нього ще є декілька літаків, і декілька розрізнених районів, які він контролює. У той час як народ Сирії рішився на відновлення Халіфату у благословенному Шамі незалежно від кількості жертв.  Або життя у світлі Халіфату, або смерть шахіда в ім’я Аллаха!

Сказав Всевишній:

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ
 «Аллах здатен вершити Свої справи, але більшість людей не знає про це».

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-61-18-024
Четвер, 18 Зу аль-Каада 1433 р.х.
04/10/2012

Головне меню