Америка відправляє свої війська до Йорданії, а йорданський режим заперечує це

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Aмерика відправляє свої війська до Йорданії, а йорданський режим заперечує це: або вдаючи, що не знає цього, або через те, що він не має справжнього правителя, у якого Америка запитувала б дозволу!

Міністр оборони Америки Леон Панетта у своїй заяві сказав про те, що група американських солдатів знаходиться в Йорданії для надання допомоги уряду у праці з біженцями, а також для посилення військових можливостей уряду і підготування до різноманітних сценаріїв, включаючи втрату контролю над хімічною зброєю. Йорданський режим – як завжди –заперечив таку присутність американських сил у Йорданії через заяву одного із відповідальних чинів в армії. Також були інформаційні повідомлення про прибуття англійських сил для допомоги американським солдатам із побоювання стосовно втрати сирійським режимом контролю над озброєним арсеналом.  У зв’язку з цим ми хочемо сказати:

1. Взаємний заклик сил невірного Заходу до входження у наші країни, вільно розгулюючи у них і не звертаючи уваги на те, що заперечують, а що стверджують наші правителі, свідчить про той ступінь зради, який чинять ці правителі. Вони віддають наші країни невірним імперіалістам, які, коли хочуть і як хочуть входять до них. Це також свідчить про те, що невірний Захід розглядає цих правителів виключно як охоронців своїх колоній і не більше.

2. Невірний Захід під керівництвом Америки став розуміти близькість падіння злочинного приспішника Башара. У зв’язку з цим невірний Захід боїться того, що Шам може вийти з-під його контролю. Тому він увійшов до нашої країни, щоб використовувати наші території та наші війська під приводом охорони арсеналу хімічної зброї, щоб саме наші солдати виказували насилля та вбивали своїх братів – жителів Шаму – під тим приводом, щоб не допустити потрапляння хімічної зброї до рук «терористів» (як вони називають їх). А Америка тим часом забезпечить перехід влади у Шамі із рук одного приспішника до нового приспішника.

3. Ми застерігаємо мусульман у Йорданії, взагалі та зокрема наших синів у війську, від наслідків мовчанки відносно змови йорданського режиму проти революції Шаму у цьому світі та у світі вічному. Ваш Пророк ﷺ сказав: «Хто, маючи можливість, не допоміг мусульманину, який наразився на приниження біля нього, того Аллах принизить в Судний день перед усіма творіннями». Передав імам Ахмад. Це стосується того, хто не надав допомоги. А що буде з тим, кого невірний Захід використовує для вбивства їм своїх братів, використовує його для того, щоб забезпечити свій вплив у землях Шаму і зашкодити поверненню Ісламу до реального життя!

Мусульмани! Наші сини в армії! Правлячий режим Йорданії у своєму запереченні згаданого повідомлення каже, що «йорданська армія має кваліфіковані кадри і не потребує того, щоб просити допомоги у будь-якої сторони». Хіба буде Аллах вдоволений вами – у той час як ви здатні – у вашій відмові у допомозі своїм братам, які наражаються на різанину у Шамі, і своїм сестрам, яких принижують та ґвалтують злочинні звірі. Ми закликаємо вас до негайного втручання для того, щоб допомогти їм у Шамі, піднести слова «Немає бога, окрім Аллаха, і Мухаммад – Посланець Аллаха» і захистити революцію від змови з боку невірного Заходу. Для цього – якщо ви будете просити допомоги у вашого Господа – ви маєте достатність та здатність. Світ ваших правителів, якщо ви викажете недбальство або станете співучасниками змови, ніяк не врятує вас від ганьби, яка спіткає вас від Аллаха у цьому світі і у світі вічному.

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Йорданія
№ 33/33
П’ятниця, 26 Зу аль-Каада 1433 р.х.
12/10/2012

Головне меню