О, народ Шаму: режим Асада пав, зруйнувалися його основи, нехай же вас не обдурить його брехня у ЗМІ…

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Розповсюдилися тривожні та лякаючи новини режиму у Дамаску, останнього оплоту цієї злочинної системи. Раптове падіння, якого шкідливій державі Башара, що виявилася паперовим будиночком, було не уникнути. І всі дізналися, що військо пригноблення та тиранії, армія злочинця Башара, знаходиться у стані морального виснаження, втоми та занепаду у такому ступені, що явні союзники, такі як Іран, Малікій в Іраку та Насралла у Лівані, очікують падіння режиму у будь-яку мить. Таке ж очікування і у великих помічників, у Америки та Росії… І їх невпинні спроби у регіоні робляться для того, щоб зберегти обличчя перед ісламською Уммою, яка зненавиділа їх з їх карними справами, від яких задихаються мусульмани. І нахабний тур злочинця Лаврова в ісламському регіоні, лише в цьому контексті. США зрозуміли, що справа режиму Башара закінчилася, тому з усіма її можливими важелями прийшла до регіону, бажаючи повернути хід подій революції, щоб зберегти її агента від раптового та небажаного падіння, доки Америка не приготує нового агента для заміни старого.

Вона старається у цьому, прискорюючи темп, тому що якщо Башар паде раптово, без цієї готовності, то його падіння буде гучним без сумніву і вражаючим громом для Америки, тому що їй доведеться іти геть з Шаму, разом з її секуляризмом та демократією безповоротно, за допомогою Аллаха.

О, герої благословенного та городого Шаму: ви знаєте, що ваша стійкість та згуртованість разом, під стягом Посланця Аллаха ﷺ, стягом «немає Бога, окрім Аллаха і Мухаммад - Посланець Аллаха», стягом вашого улюбленого Пророка, мир йому, є центром вашої сили та смертю вашого ворога. Вірте та будьте рішучими у збереженні цього стягу піднятим у ваших руках, до того часу, доки не вручите його халіфу. Якому ви дасте присягу, з волі Всемогутнього Аллаха, на те, щоб він керував тим, що ниспослав Аллах, у центрі дому Ісламу, і підійме його високо в небі гордості і перемоги… Пам’ятайте і будьте обережні, не обдуріться хибним утворенням національної ради, які не відрізняються назвами, без різниці – де вибрали це ім’я: в Стамбулі, Аммані та Досі, усі ці імена не мають нічого спільного з Ісламом, і немає в них блага ні на початку, ні у кінці.
 
О, шановні, правдиві повстанці… о, лицарі Шаму: будьте з Аллахом, нехай буде Аллах з вами, ви своїми очами бачите, як здійснюються обіцянки вашого Пророка ﷺ, система руйнується у її мнимій основі. Добрі звістки, які кажуть про перемогу та завоювання у Дамаску, Сирії та навколо неї. Передає Абу Дауд, що Посланець Аллаха, мир йому та благословення Аллаха, сказав: «Табір мусульман у день кровопролитного бою в аль-Гуті поряд з містом, яке зветься Дамаск, він із кращих міст Шаму». Будьте стійкими та терплячими, режим вже ось-ось зникне, і те, що він кидається в обійми Ірану, не врятує його, а навпаки приведе до розколу у його слабкому по собі режиму, тому що його представники зрозуміли, що війна проти мусульман у Сирії є сектантською, викрилися ганебні реальності режиму. А те, що приховують найближчі дні, іще більше, якщо б ви тільки знали. Для вас у Священному Корані уроки та проповіді, щоб ви брали приклад з них, Всевишній каже:


فَلَمَّا قَضَيْنَا عَلَيْهِ الْمَوْتَ مَا دَلَّهُمْ عَلَى مَوْتِهِ إِلا دَابَّةُ الأرْضِ تَأْكُلُ مِنْسَأَتَهُ فَلَمَّا خَرَّ تَبَيَّنَتِ الْجِنُّ أَنْ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ الْغَيْبَ مَا لَبِثُوا فِي الْعَذَابِ الْمُهِينِ
 «Коли ж Ми наказали йому померти, вони дізналися про це лише дякуючи земляному хробаку, який сточив його посох. Коли ж він впав, джини зрозуміли, що якщо б вони знали потаємне, то не залишалися б у принизливих муках» (34:14).

Звеличуйте Аллаха багато і часто…Аллах велик, і Йому вся хвала…


Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-75-22-024
Вівторок, 21 Зу аль-Хіджа 1433 р.х.
06/11/2012

 

Головне меню