Акція протесту перед посольством Бангладеш

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Під гаслом «Ви їх спільники» Хізб ут-Тахрір у Йорданії о 10:30 о неділі 11.11.2012 перед посольством Бангладеш, що знаходиться у районі Умму Азіна, проводить акцію протесту.

Дана акція проводиться на підтримку наших братів у М’янмі з метою засудження масових вбивств та чисток, на які наражається мусульманське населення з боку невірних буддистів та їх монахів, а також з метою засудження режиму Бангладеш, який пішов на змову з ними та який є  співучасником  цих жахливих масових вбивств за допомогою закриття кордонів (єдиного переходу) перед мусульманами, які рятують свої життя.

Невірні буддисти руйнують домівки мусульман, мечеті, знищують їх посіви, вбивають їх та спалюють, а режим Хасіна у Бангладеш винний у їх утопленні. Він забороняє їм вхід до Бангладеш, тим самим роблячи з мусульман легку мішень для буддійських угрупувань та їх монахів.

Усе це відбувається на виду та зі згоди усієї світової спільноти, яка у найближчому майбутньому узнає з дозволу Аллаха, що кров мусульман не дешева!
 
У свою чергу, ми, звідси із земель благородного Шаму, наближених до земель Байт-уль-Макдісу, закликаємо щирих мусульман з числа війська Бангладеш усунути маріонетковий режим Шейх Хасіна, тим самим надавши підтримку справі Аллаха, Його Посланцеві, релігії та мусульманам.

Всевишній Аллах сказав:

وَالسَّمَاءِ ذَاتِ الْبُرُوجِ (١)وَالْيَوْمِ الْمَوْعُودِ (٢)وَشَاهِدٍ وَمَشْهُودٍ (٣)قُتِلَ أَصْحَابُ الأخْدُودِ (٤)النَّارِ ذَاتِ الْوَقُودِ (٥)إِذْ هُمْ عَلَيْهَا قُعُودٌ (٦)وَهُمْ عَلَى مَا يَفْعَلُونَ بِالْمُؤْمِنِينَ شُهُودٌ (٧)وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ (٨)
 «Присягаюся небом та сузір’ями Зодіаку! Присягаюся днем обіцяним! Присягаюся тим, хто свідчить та тим, хто засвідчений! Нехай згинуть ті, хто зібрався біля рову вогняного, який підтримується розпалюванням. Ось вони повсідалися коло нього, будучи свідками того, що чинять з віруючими. Вони вміщували їх лише за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Достохвального» (85:1-8).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Йордания
№ 33/36
П’ятниця, 24 Зу аль-Хиджа 1433 р.х.
09/11/2012

Головне меню