Масові обшуки та затримання мусульман

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُواْ لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَاناً وَقَالُواْ حَسْبُنَا اللّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ
 «Люди сказали їм: «Народ зібрався проти вас. Побійтеся ж їх». Але це лише підсилило їх віру, і вони сказали: «Нам досить Аллаха, і який чудовий цей Попечитель та Охоронець!» (3:173).

Хвала Аллаху, Господу світів! Хвала Тому, хто відправив свого раба з істинним керівництвом, щоб піднестись над рештою релігій та систем! Хвала Тому, хто випробовує своїх рабів, і Хто дарує їм перемогу над невірними! Мир та благословення нашому Посланцю та його родині, сподвижникам та тим, хто слідував його сунні до Судного Дня! Амин!

Ми стали свідками того, як 06.11.2012 проводились масові обшуки та затримання мусульман  у Москві та Московській області, де було проведено біля 40-ка обшуків. За таким же самим сценарієм відбулися обшуки та затримання в Уфі, де було проведено біля 30-ти обшуків. В результаті було затримано за підозрою до причетності до ісламської партії Хізб ут-Тахрір більше ніж 60 мусульман. Деяким із затриманих було підкинуто гранати  та зброю. До цього часу  влада Росії демонструвала, що Хізб ут-Тахрір не має впливу у Росії, намагаючись не показувати її роботу у РФ. Але останні події показали наступне:

1. Цими діями влада Росії визнала вплив Хізб ут-Тахрір на мусульманську спільноту Росії, що примусило їх у терміновому порядку провести свій огидний план. Також це вказує на те, що Хізб ут-Тахрір сформувалась як політична партія, яка здатна розкрити усі  злочини  влади РФ проти  мусульман Росії та мусульман Сирії! Свідченням цього впливу було святкування мусульманських свят у мусульманській спільноті  Росії, а також проведення різноманітних заходів, таких як конференції, прес-конференції, медійна робота та інші справи.
    
2.  Влада Росії побачила, як Умма повертається до своїх джерел за допомогою заклику та роботи Хізб ут-Тахрір.  Вони усвідомили, що мусульмани почали сприймати  Іслам як  систему для життя. У мусульман  з’явилась  ревність у дотриманні своєї  релігії. Чому свідчили громадська дискусія навколо хіджабу, мітинги за права мусульман та найважливіше – заміна чужорідних суперечливих ідей на ісламські ідеї та поняття, а також відмова від свят, що не мають жодного зв’язку з Ісламом, підняття ісламських прапорів по усіх регіонах Росії, де проживає більшість мусульман і т.д.  Усе вищевикладене показало владі Росії, що мусульмани повертаються до ісламської культури.   Росія же, яка не має ідеології, на якій будується  влада та суспільство, боїться втратити контроль над розумами мусульман. Тому вони  вирішили більш  відкрито працювати  проти Хізб ут-Тахрір, чому свідчить те, як вони провели затримання у Москві та  Московській області. Можна  сказати, що справа вийшла  з-під контролю, після того як помірковані імами  не змогли  притягнути Умму до такого розуміння Ісламу, яке є у них самих, також і ФСБ не змогли налякати хлопців з Хізб ут-Тахрір.
 
3. Через те, що революції відбуваються  в Ісламських країнах, зокрема у Сирії, це показує, що Умма прокинулась зі сну та скинула з себе покров страху. Умма усвідомила, що Іслам і тільки він зможе привести її на шлях розвитку та величі, які вона мала 1300 років тому назад. І, певна річ, влада Росії усвідомлює, що в Росії більше 20 млн. мусульман пов’язані зі своїми братами та сестрами по вірі на основі цієї релігії. І якщо вдасться кому-небудь сформувати у них політичне мислення на основі   Ісламу, то завтра після установлення Халіфату ця маса буде здатна вплинути на зовнішньополітичні справи Росії, які, у свою чергу, будуть скеровані саме проти нової держави Халіфат.  Тому влада у Росії усвідомила і, навіть, визнала Хізб ут-Тахрір як супротивника, який формує громадське розуміння майбутнього Халіфату. І що саме Хізб ут-Тахрір здатен розбудити Умму від глибокого сну.
 
4. Також влада визнала, що Хізб ут-Тахрір  зміг зайти до громадського оточення мусульман, даючи  просвіту істинним знанням  Ісламу, яке призводить до заповнення політичного вакууму. А також те, що зі встановленням Халіфату, іншааллах, прискориться приєднання  ісламських земель до знов  утвореної держави.
 
Ці положення та обставини примусили владу Росії об’явити відкриту боротьбу проти Ісламу та мусульман, зокрема Хізб ут-Тахрір. Таким чином, влада хоче зупинити заклик в оточенні мусульман.
 
У зв’язку з цим, владі варто зрозуміти наступні важливі моменти для себе:
 
• Ми, мусульмани, зокрема шабаби із Хізб ут-Тахрір, ніколи не відмовимося від несення істини! Кожне ваше старання, яке буде скеровано для залякування та знищення Хізб ут-Тахрір у Росії, приречене на поразку. Ми, шабаби Хізб ут-Тахрір, поклялися Великим Аллахом, що неодмінно будемо працювати на благо Умми та нести істину як несли її сподвижники Пророка Мухаммада (с.а.в.).
 
• Навіть, якщо ви зберете усю вашу силу для зупинення цього заклику, який скерований для порятунку мусульман, то це не устрашить нас та не відбере у нас наше завзяття, і не залякає нас на шляху цього заклику.


 وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ
«Нам досить Аллаха, і який чудовий цей Попечитель та Охоронець!» (3:173).

•  Також кожен ваш підступ та звірство по відношенню до мусульман Росії приведе вас до відповіді перед майбутнім Халіфатом, який з дозволу Аллаха встановиться у Шамі! Впевняємо вас, жодне ваше зло не залишиться без відповіді!
 
• Ми віримо твердою непохитною вірою у слова Аллаха:


 وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ
 «Аллах  неодмінно  допомагає тому, хто допомагає Йому. Воістину, Аллах – Всесильний, Могутній» (22:40).

• Відповідаємо вам:
 
«Ось невірні хитрували, щоб заточити, вбити або вигнати тебе. Вони хитрували, і Аллах хитрував, адже Аллах – Найкращий із хитрунів».
І невже ви вважаєте, що зупините заклик? Так ви глухі, німі та сліпі, які не розуміють.
 
О, мусульмани!

Це те, що нам обіцяв Аллах! Випробування та перевірка на правдивість нашої віри, нашого прагнення до Його вдоволення. Кожен  муслім сьогодні бачить, як невірні накинулись на Іслам та мусульман, зокрема на тих, хто працює у справі заклику та оживлення Ісламу. І, природнім, є те, що невірні на чолі з Америкою зроблять усе можливе, щоб не встановилась Ісламська держава, яка буде здатна примусити перших відповісти за усі їх злочини, які вони чинять по усьому ісламському світу, і зокрема, у Сирії. Тому кожен із нас повинен невпинно працювати у справі несення заклику. Воістину, перемога за віруючими, і кожна їх хитрість у Аллаха. Перемога у Аллаха, а ми віримо тільки Йому, поклоняємося тільки Йому, звеличуємо тільки Його та не придаємо Йому співтовариша.


Аллах сказав:

إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَا
 «Воістину, Ми надамо допомогу нашим посланцям та віруючим у мирському житті і того дня, коли предстануть свідки» (40:51).

Медіа-офіс ХТ,
Росія
Субота, 10 Мухаррам 1434
24 Листопада 2012

 

Головне меню