МЗС Каїру заспокоює сіоністське утворення тим, що вони не стануть приводити до руху свої армії

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

МЗС Каїру заспокоює сіоністське утворення тим, що вони не стануть приводити до руху свої армії. Вони відвідали Сектор Газа для виду, і спричинити тиск на ХАМАС, щоб останні прийняли довгострокове перемир’я про збереження безпеки євреїв!

 У той час, коли іде агресія проти народу Гази, і єврейська військова машина продовжує знищувати та вбивати, МЗСи арабських країн на чолі з міністром закордонних справ Катару Джасем бен Хамадом та міністром Ємену відправляють послання єврейському утворенню, заспокоюючи їх у тому, що їх режими не стануть приводити до руху свої армії для допомоги Газі. Вони вдовольняються засудженням агресії та зверненням до великих держав та ООН для її припинення та надання гуманітарної  допомоги; а також вдовольняються символічним візитом до сектору Газа, і тиском на уряд Гази, щоб прийняти довгострокове перемир’я для збереження безпеки євреїв!

Воістину, це узурпаторське єврейське утворення у Палестині у жаху від  триваючих революцій в арабському світі, які закликають привести до руху армії цієї Умми для звільнення Палестини та знищення цього збоченого утворення. Тим більш, що революціонери Шаму впевнено ідуть до відновлення своєї забраної влади. Забраної захисником євреїв тираном Сирії Башаром аль-Асад, який охороняв північний фронт без жодної кулі протягом сорока років!  

Якщо щирий сирійський народ не набуде успіху у скиненні Асада та присязі Імаму мусульман у правлінні Ісламом, то у нього не залишиться ані потужності, ані сутності. Усвідомлюючи це, євреї відчайдушно намагаються  досягти  довгострокового перемир’я на Південному фронті у секторі Газа через ці огидні напади на жителів Гази, спираючись на співучасть арабських зрадницьких режимів спричинити тиск на владу у Газі. І це звільнить їх для сирійського фронту.
    
Офіційні арабські володарі влади запевнили єврейське утворення, що вони працюють за допомогою відкритих закликів щодо припинення вогню та досягнення довгострокового перемир’я , і через міністрів, які відвідають Газу під приводом підтримки та солідарності, щоб зберегти його безпеку. Це після припинення євреями атак, щоб з’явилась можливість спричиняти тиск  на владу у секторі Газа для прийняття необхідного перемир’я з метою безпеки цього утворення! У цьому контексті єгипетський начальник розвідки Мохамед Раафат Шехата у якості посередника між владою Гази та єврейським утворенням зустрівся  з президентом політбюро ХАМАС Халєд Машаль о суботі, щоб обговорити перемир’я.   
    
Воістину, ці офіційні арабські режими на чолі з палестинською адміністрацією, єгипетським режимом та Катаром отримують задоволення від принижень та ображань, і ані кров дітей, ані відірвані частини людей, які чинять опір, не приводять їх до тями, не збуджують в них ані почуття гідності та люті, щоб захистити жінок та літніх людей Палестини! Навпаки, якщо б вони вдовольнилися мовчанкою, то подумав би ворог, що їх мовчанка підозріла, і що можливо вони приведуть до руху армії для відбиття агресії. Але замість того, відкрито заявляють, що вони не будуть воювати і не будуть битися, і що вони є посередниками між агресором та жертвою, що додає єврейському утворенню зарозумілості та агресії!
    
Народ Палестини та усі мусульмани у повній мірі усвідомлюють мовчанку режимів в ісламському світі, і зокрема в арабському, тому і піднялися або готуються встати на революції проти своїх правителів, щоб позбутися від них, від приниження та ганьби, і від цих нікчем, до яких примкнули їх горе-правителі. Щирі мусульмани працюють – на чолі з Хізб ут-Тахрір – для встановлення Халіфу у другому праведному Халіфаті, щоб він повів їх на поле джихаду та смерті шахідами у допомогу народу Палестини та її повному звільненню від несправедливої єврейської окупації! І звільненню усіх окупованих мусульманських земель, і підтримці пригнічених мусульман в усіх куточках землі! І ми сподіваємось, що це буде незабаром, иншааллах, і того дня віруючі зрадіють перемозі Аллаха!


وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ
 «Аллах владний вершити свої справи, але більшість людей не знає про це» (12:21).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Палестина
№ S/B N 012/122
Неділя, 04 Мухаррам 1434 р.х.
18/11/2012

 

Головне меню