Своєю відмовою прийняти делегацію Хізб ут-Тахрір в Австралії Росія виказує свою неспроможність

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Російське консульство у Сіднеї сьогодні відмовилося прийняти делегацію Хізб ут-Тахрір Австралія. Делегація мала намір вручити листа від Хізб ут-Тахрір із засудженням тривалого переслідування Росією ісламських політичних активістів, зокрема членів Хізб ут-Тахрір.

 

Російське консульство не лише відмовилося зустріти делегацію Хізб ут-Тахрір Австралія, але й викликало поліцію для того, щоб вона втрутилася і захистила консульство.

Не дивлячись на тривалу пропаганду, навпаки, судячи з усього, Росія відчуває жах від тих, хто не озброєний більшим, ніж ручка і слово, і своїми діями викриває репресивну політику Росії всередині країни і за її межами.

Боягузлива відмова російського консульства не є безпрецедентною, або не відповідною жорсткій політиці РФ, яка практикується у відношенні Ісламу і мусульман. Навпаки, Росія має тривалу історію пригноблень та переслідувань мусульман. У своїй відкритій війні з Ісламом всередині країни Росія переслідує мусульман, будь вони чоловіками, жінками, дітьми або літніми людьми. Вона виконує двохкласову порочну систему, в якій були встановлені жорстокі закони, фабрикуються брехливі свідоцтва, виносяться тривалі вироки, а політична активність визнана незаконною і розцінюється як тероризм.

Але всупереч суворим репресіям, законні вимоги мусульман на самовизначення лише посилюються. Якщо Росія в епоху величі у бутність СРСР не могла згасити світло Ісламу на своїх територіях, то сьогодні вона не володіє ані найменшим шансом зробити це, будучи враженою глибоким політичним безсиллям. Притиснення законного політичного інакодумства за допомогою пригноблення, залякування, переслідування та позасудових методів є ознакою слабкості, і аж ніяк не сили. Реагувати на ідеї порочним насиллям є ознакою розкладу, і аж ніяк не прогресу.  

Росія повинна прийняти до уваги два аспекти:

1. Використання насилля як засобу притиснення законного політичного інакодумства є явною ознакою інтелектуальної поразки, яка вказує на колапс держав, що наближається, які виконують подібну політику.

2. Ісламський світ, з яким нерозривно пов’язані мусульмани Росії, стоїть в очікуванні повторного набуття своєї політичної незалежності, за допомогою встановлення Ісламського Халіфату, який раз і назавжди покладе кінець огидному та руйнівному втручанню іноземних держав у справи ісламського світу. Враховуючи свою наближеність до ісламського світу, а також те, що усі її злочини фіксуються, Росія повинна терміново переглянути свої відносини з ісламським світом, тому що мусульмани не забудуть погане ставлення російських тиранів до себе.
 
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Австралії.
Середa, 14 Мухаррам 1434
28 Листопада 2012

Головне меню