«Жадібна західна демократія просуває проект захоплення надбань буддистів і мусульман

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

«Жадібна західна демократія просуває проект захоплення надбань буддистів і мусульман, у той час як буддійські екстремісти займаються вбивством мусульман, спалюючи їх будинки»

Центральний інформаційний офіс ХТ почав проводити міжнародну кампанію із викриття чотирьох злочинів:

Перший: з 1982 року мусульманський народ Рохінгья був позбавлений права на громадянство Бірми, вони повинні брати дозволи на пересування, їм заборонено вступати у шлюб, вони не мають прав на володіння землею, займатися професійною діяльністю, їх дітей не приймають до школи. З кінця жовтня 2012 року, буддисти відновили свої атаки на цей народ, таким чином, до сьогоднішнього дня на протязі цього року були змушені залишити свої будинки і проживати у таборах біженців 100000 осіб, на додаток до вбивств великої кількості людей, підрахунки яких не ведуться.
 
Другий: уряд Мьянми підтримує ці переслідування, а опозиція на чолі з лауреатом Нобелівської премії світу, Анг Сан Су Чжі, не у змозі навіть говорити про усі ці жертви. Дане положення викриває хибний  бік демократії, а саме її нездатність захистити меншості. Окрім того, що само поняття меншості, джерелом якого є Захід, принижує людину і її права.

Третій: лицемірство західних демократій стало очевидним, насправді, вони заплющують очі на «права людини». Усі ці демократії нічого не зробили у відношенні гонінь народу Рохінгья, гніту над ним, виселень та жорстоких нападів. Це з одного боку.

З іншого боку, Захід підтримує економічні реформи у Мьянмі, які проводяться цим режимом, який ані трохи не рахується з правами людини, навпаки вважає гоніння на народ Рохінгья і їх вигнання справедливим! Західні демократії надають режиму Тейн Сейн щедру допомогу:

* У відношенні Мьянми були ухвалені санкції 25 років назад, коли ж активізувалися гоніння на народ Рохінгья, було проголошено про скасування цих санкцій, також Міжнародний Банк вирішив направити $ 80 млн. у вигляді допомоги! Чомусь права людини залишилися осторонь цими західними демократіями.

* Потім президент Європейського Союзу наніс візит до Мьянми, щоб привітати «Тейн Сейн» і надати йому сто мільйонів доларів!

* Були відкриті офіси глобальних аудиторських фірм та інших трансконтинентальних компаній у Мьянмі!

* Швейцарія відправила міністра іноземних справ, щоб той відкрив посольство у Мьянмі, у той же самий час прем’єр-міністри Норвегії та Данії були особисто присутні у відкритті своїх посольств!

Президент Мьянми Тейн Сейн 4 листопада 2012 року підписав «Закон про іноземні інвестиції»,і зняв усі бар’єри і обмеження для іноземної власності у Мьянмі!

Четвертий: мусульмани тікають на переповнених човнах у Бангладеш, міністр іноземних справ якого, Діпу Моні заявила: «Ми дійсно обтяжені тисячами біженців Рохінгья, які знаходяться у Бангладеш, і з сьогоднішнього дня більше ми цього не хочемо». Міжнародна організація з прав людини описала положення людей, які проживають у цих таборах: «гірше, що коли-небудь доводилося бачити співробітникам, які надавали допомогу за всю історію свого існування», також нових осіб, які шукали притулку, штовхають на те, щоб вони залишалися у відкритому морі, розділяючи долю утоплеників.

Шановні мусульмани, щирі з числа володарів сили у лавах військ у мусульманських країнах:

Всевишній Аллах говорить:


وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ
 «Якщо вони попрохають вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72).

Іслам розповсюдився на території, яка сьогодні називається Мьянма, у часи Халіфа Харуна ар-Рашида. Це відбулося з причини відчування місцевими жителями величі і істинної справедливості в Ісламі, Мьянма на протязі декількох століть знаходилася під правлінням Ісламу, до того часу доки не ослаб Халіфат, і невірним вдалося знов занурити регіон у темряву і расизм, а демократія сьогодні – це одна із нових форм расизму в Мьянмі, яка тримається на жадібності.

Лише Халіфат здатний надати захист мусульманам, він забезпечить їх мирним життям і розквітом. Саме це виявилося не під силу здійснити демократії, а також правителям у мусульманських країнах.

Шановні мусульмани:

Надайте допомогу вашим братам і сестрам у Мьянмі, разом з Хізб ут-Тахрір візьміться за справу встановлення Ісламської держави Халіфат, яка захистить мусульман, де б це не було і завадить будь-якій агресії, скерованої проти Ісламської умми.

Усман Баххаш
Керівник медіа офісу
Хізб ут-Тахрір
Середa, 14 Мухаррам 1434
28 Листопада 2012

 

Головне меню