Безсоромні політики

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Сідней, Австралія, 17 листопада 2012р. – Прем’єр міністр Джулія Гіллард вступила до дискусії про конфлікт у Газі на боці продовжуваної агресії незаконної держави Ізраїль проти народу Палестини. Це виявляється з її останнього коментарю, «Уряд засуджує численні ракетні та мінометні обстріли Ізраїлю з Сектору Газа і закликає Хамас негайно припинити це» і «Австралія підтримує право Ізраїлю на самозахист від подібних нерозбірливих атак. Подібні атаки на громадянське населення Ізраїлю абсолютно неприпустимі».

Хізб ут-Тахрір/Австралія у зв’язку з цим заявляє:

Заява прем’єр-міністра, яка засуджує мусульман з одного боку і звеличує агресорів з іншого, звучать в унісон з подібними заявами Європейського Союзу і США у відношенні даного конфлікту. Подібні заяви не є дивними, тому що Гіллард і західні хазяї є нащадками тих колоніальних політиків, які скоїли головний злочин у відношенні Палестини і її народу, коли зібрали євреїв з усього світу у Палестину, після уклали з ними угоду про винищення частини її населення, поряд із переселенням іншої частини, з метою створення обстановки «земля без населення», а потім встановили цю незаконну державу під назвою «Ізраїль». Це є підґрунтям  даного конфлікту.

Колоніальна кров, яка тече у венах місіс Гіллард та інших західних політиків, робить їх сліпими та нездатними бачити тисячі жертв серед дітей, жінок і старих, яких вбиває Ізраїль. І це у силу того, що ці діти, жінки та старі у світлі колоніальних стандартів є усього лише арабами і мусульманами, а отже їх кров та їх життя не мають будь-якої цінності.   Що стосується Ізраїлю, то кров його громадян вважається чистою, і мир буде волати, якщо навіть одного з них буде поранено.
 
Місіс Гіллард і колоніальні західні політики, які сприяють «ізраїльтянам» у їх злочинах будь-якими формами допомоги, будуть здивовані масштабами обізнаності серед своїх власних громадян про реальність незаконної держави агресора Ізраїль. А ще більше місіс Гіллард буде здивована масштабами неминучої радості, яка охопить увесь світ від заходу до сходу, коли скоро засяє сонце і права людей будуть повернені, а світ остаточно позбавиться цієї злої держави.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Австралії
17 ноября 2012

Головне меню