Посольство Росії у Сані відмовляється прийняти делегацію Хізб ут-Тахрір

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

О понеділка 19/11/2012р. делегація Хізб ут-Тахрір пішла до посольства Росії, щоб зустрітися з російським послом у Сана і звернутися до нього з вимогою, щоб уряд його країни випустив на свободу групу мусульман, заарештованих силами безпеки  6/11/2012р. в Москві та її передмісті по звинуваченню до причетності до Хізб ут-Тахрір та фабрикації звинувачення у зберіганні зброї та загрозі смертю з їх боку. А також, щоб спецслужби Росії облишили переслідувати їх батьків та близьких и облишили спричиняти тиск за нескоювані ними злочини …

Проте російське посольство, як зазвичай, через адміністрацію стало відтягувати зустріч з делегацією, якій висунули вимогу зачекати, не сказавши їм про те, що посол не бажає  зустрічатися з нею. Положення залишалось незмінним протягом 10-ти днів.  
    
Перед такою тяганиною російського посольства делегація Хізб ут-Тахрір вілаяту Ємен 02/12/2012р. вручила лист російському посольству від Хізб ут-Тахрір вілаяту Ємен, у якому містилася вимога до російського уряду відпустити заарештованих у згаданій даті мусульман. Також у листі було нагадування російському уряду про те, що воно добре знає Хізб ут-Тахрір і нема необхідності у перетасуванні колоди. І, якщо навіть сьогодні Росія стала капіталістичною замість учорашнього комунізму, вона усе ж таки відкидає російську громадську думку тими ж самими способами радянських урядовців.
    
Також у листі були згадані слова російського президента Володимира Путіна про його повагу до Ісламу, які були проголошені ним одночасно із забороною в одній із російських шкіл міста Ставрополь на носіння мусульманками хіджабу! І що позиція Росії по відношенню до мусульман буде повністю відрізнятися після відновлення ісламського способу життя шляхом установлення Халіфату. Доказом цьому є галас Росії через те, що наблизилась його поява, і вона квапиться з 90-х років утворити організацію Шанхай наряду з Китаєм та правлячими режимами, пов’язаних з нею у Західному Туркестані. Потім вона допомагає злочинцю Карімову в Узбекистані у його агресивній кампанії проти Хізб ут-Тахрір, заарештовуючи та піддаючи звірячим тортурам його членів. На додаток до її допомоги кату Сирії Башару.   
    
Позиція Росії по відношенню до Ісламу не є новою. Вона, навіть якщо і припинила участь у першій світовій війні 1914 – 1918р. проти османського Халіфату під час більшовицької революції 1917р., проте вона була ясною, коли Радянський Союз окупував пізніше басейн ісламського Чорного моря та ісламські країни, а потім продовжила окупацію Західним Туркестаном.
    
Уряд Росії насмілився піти проти Ісламу та мусульман через відсутність покровителя та захисника. Вона крокує шляхом європейських країн – володарів капіталістичної  культури, які закликають до свобод, і де протиріччя людській природі досягло усіх меж. Так де ж у їх словах те, що вони стверджують як свобода віросповідання  або свобода слова, чи вони ідуть за цими гаслами лише у своїх низьких пристрастях?
    
Відповідь Росії наступного разу не буде через відправлення делегації Хізб ут-Тахрір до її посольства. Навпаки, буде через послання від повелителя правовірних Халіфа мусульман, за яким попрямує армія мусульман, якої буде боятися новий цар Росії та будуть руйнуватися стовпи його правління.
    
Воістину, велич мусульман у цьому житті та благополучне життя у Наступному можлива лише через відновлення ісламського способу життя шляхом встановлення Халіфату, об’єднанням країн мусульман та несенням Ісламу шляхом заклику та джихаду, до тих, до кого він іще не дійшов.  

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Ємен
№ H.T.Y. 139
Субота, 24 Мухаррам 1434 р.х.
08/12/2012

Головне меню