Хізб ут-Тахрір проведе міжнародну жіночу конференцію: «Халіфат: Захист жінок від бідності та поневолення»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У суботу 22 грудня 2012р. Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Індонезії спільно з індонезійським відділом партії ХТ організовує важливу Міжнародну жіночу конференцію у м. Джакарта (Індонезія) під назвою «Халіфат: Захист жінок від бідності та поневолення». На конференції зберуться доповідачі і 1500 впливових жінок з усього світу для розгляду причин жахливого положення (бідність та економічна експлуатація), з яким зіштовхуються жінки в ісламському світі  та повсюди. Також на конференції буде представлена система Халіфату, як модель управління, здатна вирішити цю порочну проблему, яка впливає на положення жінок в усьому світі.   Конференція стане кульмінацією масштабної кампанії, присвяченої даній проблемі, яку проводить Хізб ут-Тахрір на протязі останніх декількох тижнів.

 

Доктор Назрін Наваз, жіночий офіційний представник Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір, коментує дану подію наступним чином:
 
«В усьому ісламському світі сьогодні мільйони жінок щоденно борються за виживання. Крайня бідність змусила багатьох шукати працевлаштування за кордоном, що найчастіше супроводжується жорстоким поводженням. Інші вимушені працювати в рабських умовах для забезпечення себе та своїх родин або змушені жебракувати на вулицях. Варто зазначити, що бідність ця штучно утворена. Ці жінки є жертвами порочних некомпетентних урядів ісламського світу, які побудували свій добробут на багатствах мусульман,  а також жертвами порочної та жорсткої капіталістичної системи, яку виконують дані правителі і просувають у своїх кранах.

Отруйна капіталістична система, яка  ґрунтується на ринковій економіці та лихварській фінансовій системі, породила масову нерівність у багатстві, яка увергнула жінок по всьому світу у бідність та економічне рабство, включаючи мільйони людей, що живуть у західних країнах, так само як і жінок, які живуть у країнах, відомих високим рівнем економічного росту, подібно до Китаю, Індії, Туреччини та Бразилії. В ісламському світі капіталістична колоніальна політика нав’язується західними країнами за допомогою глобалізації, лібералізації вільного ринку та кредитів від таких структур як МВФ та Всесвітній банк, які призвели економіки у ісламському світі у положення, коли вони слугують інтересам іноземних урядів та корпорацій, на тлі виснаження мас, руйнування вітчизняного ринку, грабування народних багатств та ресурсів.
 
Поряд із цим, експлуататорська, матеріалістична, капіталістична ідеологія, яка ставить створення багатства вище усіх інших цінностей у житті, пов’язала питання наділення жінок правами з її працевлаштуванням, знеціненням ролі материнства та відмовою від того, що чоловік зобов’язаний забезпечувати жінку матеріально, і усе це для того, щоб змусити її працювати. Це створило інтенсивний соціальний тиск на жінку з тим, щоб вона прагнула працевлаштуватися, щоб почувати себе затребуваною, а також взяти на себе важку роль, бути одночасно годувальником родини та домогосподаркою, що врешті решт призвело до жертвування своєю життєво важливою роллю вихователя та вчителя для майбутнього покоління. Ця система позбавила жінку людських якостей та опустила її до рівню товару споживання, який приносить економічну користь своїй державі, а також кинула її без будь-кого, хто піклувався б про неї та про її дітей.

Ця важлива конференція збере жінок з усього світу, щоб показати систему Халіфат як єдину модель правління, яка здатна покласти кінець цьому жахливому положенню фінансових труднощів та експлуатації. Конференція виявить те, як ця система ставить забезпечення людських потреб вище економічного прибутку і розглядає жінку як піднесену людину, яка завжди повинна забезпечуватися її родичами чоловічої статі або державою, і не дивиться на жінку як на товар ужитку, поряд із одночасним наданням можливості піклуватися про свою кар’єру за бажання. На конференції також буде представлена унікальна і славетна ісламська економічна політика Халіфату, яка має перевірений часом підхід до проблеми бідності та забезпечення економічної стабільності. Це буде держава, у якій жінки по всьому світові будуть бачити модель правління , яка захищає  їх від бідності та експлуатації. Ми закликаємо усіх жінок, які шукають істинне рішення економічним труднощам і поневоленню, прийняти участь у цій важливій конференції».

أَلَا يَعْلَمُ مَنْ خَلَقَ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ
 «Невже цього не буде знати Той, Хто створив, якщо Він – Проникливий (або Добрий), Знаючий?» (67:14).

Примітки:
(1)Контакти для довідок: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
(2)Сайт кампанії: http://women.hizb-ut-tahrir.info

Доктор Назрін Наваз
Жіночий офіційний представник Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Центральний
інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Понеділок, 26 Мухаррам 1434
10 Грудня 2012

Головне меню