Чи це справедливість? 30 років покарання за навідування та подорож

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Кримінальний суд №8 м. Адана виніс вирок у відношенні Сулеймана Уг’урлу, Сефа Карсли, Джеліл Дженгіза та Йилмаза Челіка у черговий раз за членство у Хізб ут-Тахрір. Вони були затримані у 2007р. у м. Адана, коли прямували на весілля, після того як були зупинені поліцією для рутинної перевірки. Поліція вирішила достатнім те, що вони знаходилися разом на додаток до того, що раніше були засуджені за членство у Хізб ут-Тахрір, і відкрили карну справу, у межах якої вони й отримали зараз тюремні строки у сукупності 30 років.

Не дивлячись на те, що прокурор не вимагав для цих богобоязливих братів покарання за членство у Хізб ут-Тахрір, не зрозуміло, чому судова колегія винесла вирок більш суворий, ніж вимагала прокуратура.

Окрім того, у даний момент у виробництві судів багатьох міст Туреччини, будь-то кримінальні суди, суди першої інстанції або касаційні, знаходяться справи у відношенні більш ніж 500 наших братів. Приховані від громадськості неправомірні вироки та покарання виносяться без придання розголосу для того, щоб приборкати Хізб ут-Тахрір, який працює для встановлення Другого Праведного Халіфату, який є порятунком для всього людства.

Відповідальність за ці незаконні вироки та покарання несе уряд партії справедливості та розвитку, який на протязі усього часу заявляє про те, що будь-яка думка, доки не звертається до насилля, має право на проголошення, той самий уряд, який став апостолом демократії та свободи і намагається давати уроки демократії мусульманським країнам. Крім того, цю відповідальність поділяють неурядові організації та організації з прав людини, які зберігають мовчання перед обличчям цих судових розглядів. Як тільки справа стосується Ісламу, Халіфату або Хізб ут-Тахрір, що веде заклик до  Ісламу, жоден не бажає зупинити беззаконня і всі роблять вигляд, що не бачать цих вироків, таким чином приглушуючи справедливість.

Хізб ут-Тахрір/вілаят Туреччини заявляє: Хізб ут-Тахрір – це політична партія, ідеологією якої є Іслам. Партія працює над тим, щоб виконати в життя свою мету – відновлення ісламського способу життя і при цьому не вдається до будь-якого насилля. Увесь світ знає про це, не відчуваючи і краплі сумнівів, включаючи тих, хто виносить ці вироки і стоїть за їх винесенням. У той час як мусульмани повстали проти старих режимів, яким не більше 100 років від народження, і бажають змінити вигадану людиною капіталістичну систему ісламською системою правління – державою Праведний Халіфат, а Хізб ут-Тахрір, відповівши на це бажання мусульман, очолить їх, подібні покарання не здатні змусити замовкнути Хізб та його щирих братів. Ми віримо у справедливість і те, що сонце не заплямувати брудом. Однак це справедливість Аллаха, яка воздасть сповна за кожне найменше діяння і поверне кожному володарю його право, а не справедливість світської турецької республіки, узята у Заходу, тієї турецької республіки, яка не рахується навіть із власними законами, ув’язнюючи щирих мусульман.


إِنَّهُمْ لَن يُغْنُوا عَنكَ مِنَ اللَّهِ شَيْئًا ۚ وَإِنَّ الظَّالِمِينَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۖ وَاللَّهُ وَلِيُّ الْمُتَّقِينَ
 «Воістину, беззаконники є помічниками та друзями один одному, а Аллах є Покровителем богобоязливих» (45:19).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Вілаят Туреччина
No: TR–BA–2012–MB–TR–019
25 Зуль Хіджджа 1433 р.х.  
09/11/2012

 

Головне меню