Як же суперечливо і незв’язно те, що ви розглядаєте «справедливість» ООН, у яку ви не вірите, у якості перемоги

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Єврейське утворення «Ізраїль» 14  листопада у середу завдало ударів по сектору Газа, у результаті яких пали шахідами десятки мусульман. Після цього прем’єр-міністр Ердоган навідався до Єгипту, де зустрівся з представниками обох сторін і сприяв в угоді про припинення вогню у межах американського плану про створення двох держав. Після він повернувся до Туреччини немовби лідер, який одержав перемогу. Одразу після повернення 19 листопада у понеділок під час одного із засідань він охарактеризував ООН, яка не засудила напад єврейського утворення «Ізраїль» і не наклала санкції, наступними словами: «Отже, чи довіряєте ви ООН? Давайте я скажу і про це. Я не довіряє ООН. Тому що структура, яка створює умови для війни – ніяк не може характеризуватися справедливістю».

Не пройшло багато часу як 29 листопада у п’ятницю Генеральна Асамблея ООН дала Палестині статус держави-спостерігача. Це стало іще одним кроком у просуванні американського плану зі створення двох держав, які обмежать Палестину Західним берегом та Газою. Цей злощасний прогрес було сприйнято палестинською адміністрацією, урядом ХАМАС та Туреччиною як перемога та привід для святкування. Захід, на протязі останніх років, спостерігаючий за тим, як підйом мусульман заради Ісламу породжує ефект доміно, цим кроком хоче зменшити фактор ненависті мусульман у відношенні до єврейського утворення «Ізраїль», яке подібно до кинджалу, який встромився у серце мусульман Кудс. Цим Захід бажає дати мусульманам ложку меду. Невірні Захід та США добре розуміють, що якщо цей підйом мусульман завершиться ісламською державою Халіфат, єврейське утворення «Ізраїль» буде увергнуте у найбільший жах. Тому визнанням палестинської держави в ООН Захід хоче утримати уряди ХАМАС та Палестини у межах міжнародного права і зменшити загрозу для Ізраїлю.
 
Як сумно те, що палестинська адміністрація і уряд Хамас розглядає це як перемогу. Окрім того, прем’єр-міністр Ердоган, який усього 10 днів назад запевняв усіх про те, що не вірить у справедливість ООН, розцінив дане рішення ООН з питання Палестини як історичне і став проголошувати про велику перемогу. Знаючи про те, що говорив учора – він кожного дня бреше, відкрито дивлячись в очі мусульман. 4 грудня він заявив наступне: 29 листопада 1947р. Генеральна Асамблея ООН ухвалила план, який розділив Палестину. 29 листопада нагадує Палестині про гіркий день окупації та розділення. Утворений у 1948р. Ізраїль вигнав палестинців з будинків та їх земель. І ми знов стали свідком історичної події у день 29 листопада.  ООН підтвердила статус Палестини як держави-спостерігача і Палестина фактично стала такою».

Наскільки суперечливі ваші слова, о Ердоган! Раніше ООН забезпечила входження євреїв у цю священну землю у якості держави, у той час як халіф АбдульХамід, щоб не віддати і п’яді від неї готовий був пожертвувати власним життям. Сьогодні ця організація визнає Палестину як абстрактну державу, обмежену виключно Західним берегом та Газою. Як потрібно сприймати таке рішення, як перемогу для мусульман або як поразку? Наскільки ж це викривлена інтерпретація історії? На скільки ж суперечливі ці твердження, позбавлені будь якої пов’язаності. Хіба рівні правильне та неправильне, перемога та поразка, істина та брехня, ворог та друг? Хіба немає вірного шляху, який здатен утримати вас від омани?

فَلِذَٰلِكَ فَادْعُ ۖ وَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ ۖ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ ۖ
 «Тому проповідуй та слідуй прямим шляхом, як тобі було наказано. Не потурай їх бажанням» (42:15)

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Вілаят Туреччина
No: TR–BA–2012–MB–TR–020
22 Мухарама 1434 р.х.  
06/12/2012

Головне меню