Політика держави породжує соціальну ворожнечу та насилля

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Маловідомий дослідницький центр, розташований у м. Перт, що заявляє про «незалежний стратегічний аналіз глобальних інтересів Австралії», оприлюднив на цьому тижні працю про Хізб ут-Тахрір. Переповнена фактичними помилками і мало схожа на найменшу подібність до аналізу дана робота рясніє зачовганими та дискредитувавшими себе розповідями про Хізб ут-Тахрір. 4 сторінкова стаття, повністю основана на другорядних джерелах, головним чином на газетних статях, справляє враження  написаного у поспіху нарису ученика середньої школи, ніж праці дослідницького центру.

У кращому випадку – погане дослідження, а в гіршому – дешева пропаганда у ім’я  невідомого аналізу, дана робота, автор якої не спромігся зв’язатися з Хізб ут-Тахрір, не заслуговує належної відповіді. Будь-яка людина, яка бажає знайти точну інформацію про Хізб ут-Тахрір та його діяльність в Австралії і за кордоном, може із легкістю зробити це, дякуючи нашому веб-сайту. Ми хочемо лише зробити наголос на наступному:

1. Хізб ут-Тахрір не є новим та невідомим утворенням. Партія добре відома по усьому світу своєю усталеною формою діяльності на протязі 6 десятиліть у найжорсткіших умовах, що підтримуються заходом  диктатур в Ісламському світі. Твердження про те, що Хізб ут-Тахрір може змінитися, стати насильницькою організацією - цілком безпідставно.  

2. Соціальна ворожнеча між мусульманами та немусульманами породжується не політичною діяльністю Хізб ут-Тахрір, а безвідповідальною та експлуататорською діяльністю урядових інститутів суспільства, ЗМІ та політиками зокрема. Невпинна демонізація Ісламу в ЗМІ та нечесні заяви політиків, націлені на мусульман, подібно до антитерористичних законів і нав’язування схваленого державою Ісламу (поміркований Іслам), саме вони створюють дисгармонію і сіють насіння більш серйозних проблем.

3. Виказування стурбованості насиллям, яке може виходити від індивідів або організацій на тлі ігнорування безпощадно насильства, що чиниться у даний час державами, є вищою межею лицемірства. Будь-яка людина, яка щиро стурбована насиллям, повинна почати із австралійських політиків, які відповідальні за скоєння гірших його форм в Афганістані та Іраку, а також відповідальні за підтримку безжалісних диктаторів у ісламському світі. Потенційне насилля з боку «окремих осіб» меркне у порівнянні з цим.

4. Західна зовнішня політика є головною причинною терроризму. Хізб ут-Тахрір продовжить викривати цю політику і дії західних урядів, без страху і прихильності, не звертаючи уваги на дешеві спроби звалити провину на інших.   

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір в Австралії
П'ятниця, 7 Сафар 1434
21 Грудня 2012

Головне меню