Разом з п’ятницею «Таборів смерті»: Заклик сирійської революції до усієї ісламської Умми

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Разом з п’ятницею «Таборів смерті»:
Заклик сирійської революції до усієї ісламської Умми, щоб вона скинула своїх правителів та присягнула Халіфу мусульман, за яким ведуть битву та обороняються

Перед вами революція у Шамі, яка закликає до померлої свідомості власної гідності правителів мусульман, щоб показати усіх їх обличчя, що вони змовились втопити її. Вони не обмежились підтримкою режиму м’ясника Асада та діяльністю по збереженню останнього при владі, незважаючи на його майже на останній межі поразку. Вони не зупинились на черговій спробі обійти революцію хитрістю, щоб примусити її згаснути до того, як успіх процесів, що розпочалися, не покінчить з гнилими агентурними режимами. Вони пішли далі та змовились проти слабких – чоловіків, жінок та дітей, які не знаходять більше виходу перед собою, окрім як втечі з пекла, де відбуваються вбивства, руйнування, зґвалтування, що коїть кровожерливий режим Башара, до своїх братів та родин у сусідніх країнах, щоб там стикнутися з тим, що насправді гірше за Башара – деспотичні режими, які тільки і знають як принижувати людей та ображати людську гідність. Складається враження, що ці режими були утворені лише з однією метою – вбивства мусульман, їх осада та чинення перешкод по їх захисту.

Усі ці режими, які вороже ставляться до Аллаха, Його Посланця та до мусульман, поза різниці, чи йдеться про йорданський режим на чолі з Абдуллою ібн Хусейном, чи про іракський - з Малікі, чи ліванський – з Насраллою та його союзниками, чи турецький – з Ердоганом, чи саудівський, чи катарський і т. п – усі вони  довели , що не мають жодного відношення до цієї Умми. Вони прибічники того, щоб принизити народ Сирії шляхом покарання у якості уроку за їх благородну революцію, наслідки  якої  почали струшувати  крісла цих нікчем. Вони не обмежились тим, що стали на заваді потраплянню до рук революціонерів, які захищали свої життя та честь, фінансів та зброї, вони також позбавили їх води, медикаментів та даху над головою, без чого життя важко собі уявити. Ми, хто говорить від імені революції Шаму, революції Ісламської Умми, повідомляємо цим режимам, що прийшов їх кінець. Промені влади, яка була надана їм невірними окупантами і надалі підтримувалась ними, почали згасати на горизонті. Настав час їх зникнення, як про це сповістив Посланець Аллаха (с.а.в.) у своїй благій звістці, де у хадісі про повернення Халіфату говориться:  «Потім прийде період правління зла та насильства, який триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. Потім знов прийде період Халіфату, заснованого на методі пророцтва», також і у хадісі про розповсюдження Ісламу, де Пророк Аллаха ﷺ каже:       

لَيَبْلُغَنَّ هَذَا الدِّينُ مَا بَلَغَ اللَّيْلُ وَالنَّهَارُ، وَلا يَتْرُكُ اللَّهُ عَزَّ وَجَلَّ بَيْتَ مَدَرٍ وَلا وَبَرٍ إِلا أَدْخَلَهُ اللَّهُ هَذَا الدِّينَ، بِعِزِّ عَزِيزٍ أَوْ بِذُلِّ ذَلِيلٍ، عِزٌّ يُعِزُّ اللَّهُ عَزَّ وَجَلَّ بِهِ الإِسْلامَ، أَوْ ذُلٌّ يُذِلُّ بِهِ الْكُفْرَ

«Ця Релігія неодмінно розповсюдиться скрізь, де день зміняється ніччю. Аллах не залишить жодної оселі ані у містах, ані на кочовищах, до кожного із них Він принесе цю Релігію або з величчю, або з приниженістю. Величчю Аллах звеличує Іслам, а принизливістю принижує многобожжя».

Велич Ісламу, клянемося Аллахом, пов’язана із поверненням Халіфату, сонце якого вже сходить над жителями Шаму, а потім і над рештою усіх мусульманських країн, у тому числі і приниження невір’я з його прибічниками пов’язано з поверненням Халіфату.
   
Шановні терплячі  мусульмани у країнах, де існують табори смерті:

Ці маріонеткові правителі, які завдали страждань нашим братам та сестрам, що втекли від асадівських жахів, які перейняли естафету башарівських злочинів, є співучасниками його режиму у вбивствах та злочинах. Сьогодні питання їх скинення є обов’язковим і цей обов’язок  виглядає не меншим аніж покласти край режиму Башара та його прихвосням. Вкрай необхідно покінчити з подібними нікчемами у владі, щоб повернутися до колишньої єдності як одна Умма та одна держава під стягом Ісламського Халіфату. Подивіться на ваших братів у Шамі, які відкрили перед вами дорогу та вказали шлях. З сьогоднішнього дня перед вашим Господом не буде для вас виправдань. Всевишній Аллах сказав:   

إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ
«Воістину, віруючі – брати » (49:10).

وَإِنَّ هَذِهِ أُمَّتُكُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً وَأَنَا رَبُّكُمْ فَاتَّقُونِ
«Воістину, ваша релігія – релігія єдина, а Я – ваш Господь. Бійтеся же Мене!» (23:52).

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-91-02-026
28 Сафар 1434 р.х.
11/01/2013

 

Головне меню