Акція «на підтримку міста Ірбід революції Шаму», з допомогою Аллаха була успішно проведена

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У межах кампанії мусульман з надання допомоги революції у Шамі, з дозволу Аллаха, була проведена акція, до якої закликав Хізб ут-Тахрір в Йорданії у п’ятницю 28 Сафара 1434р.х./ 11 січня 2013р., перед мечеттю аль-Файха у місті Ірбід.

Величезна кількість людей відгукнулася на запрошення Хізб ут-Тахрір, не дивлячись на холодну погоду, взяти участь в акції, щоб підтримати мусульман у Шамі, які піднялися, щоб усунути злочинний режим. Було зроблено низку виступів, де вимоги до революціонерів висловлювалися у стійкості перед труднощами цієї революції, їх метою встановлення праведного Халіфату на руїнах злочинного башарівського режиму. Також було висловлено застереження стосовно змов та підступності країн невір’я, режимів, що утворилися у результаті угоди Сайкс-Піко, спрямовані проти революції народу Шаму, щоб збити її з курсу (Халіфату), підмінивши громадянською державою (невірним секуляризмом), щоб на заміну у владі прийшов іще один агент.

Також на акції були присутні ЗМІ, які провели велику кількість інтерв’ю з головою медіа офісу ХТ і учасниками заходу.

Учасники акції виказали активність і голосно проголошували гасла із засудженням позицій режимів відносно біженців у своїх країнах, зокрема було чутно: «Заатарі – табір смерті…», «У Шамі смерть без приниження, у Заатарі смерть з приниженням», «Заатарі пляма ганьби на лобі осіб, що ухвалюють рішення», «Революція у Шамі – революція заради Ісламу».

Хвала Аллаху, Господу світів.

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Йорданія
№ 33/46
П’ятниця, 28 Сафар 1434 р.х.
11/01/2013

Головне меню