Обама та Карзай домовились продовжувати війну проти ісламської Умми.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У триваючому хрестовому поході проти Ісламу головнокомандуючий Обама та маріонетка, встановлена ним та НАТО, Хамід Карзай, вирішили, що на початку весни відповідальність за безпеку Афганістану буде передана афганським силам. У ясній заяві Обама сказав: «Дозвольте мені сказати це чіткими словами. Після весни наша армія буде грати різноманітні ролі, буде тренувати афганські сили, допомагати їм та консультувати їх». За його словами, після 2014р. перед озброєними силами США будуть стояти дві мети: перша – тренувати афганські сили, допомагати їм та скеровувати їх таким чином, щоб вони взяли на себе контроль за безпеку країни. Друга мета – американські сили будуть переслідувати решту членів та прибічників Аль-Каіди, які становлять загрозу для американського народу.


Хізб ут-Тахрір/ вілаят Афганістан розглядає цю заяву не інакше як зміну тактики з метою обдурення народу, подібно до того як це відбувалося в Іраку. До цього часу  ці окупанти  вбивали сотні невинних громадянських осіб серед біла дня. Зараз же вони бажають використати афганські сили безпеки для здійснення цього, таким чином, щоб вони захищали їх інтереси та мусульмани вбивали один одного. Вони використовували аналогічну тактику в Іраку та у Пакистані.
 
Обама також заявив: «.. таким чином, щоб ми могли переслідувати Аль-Каіду та її прибічників, яка становлять загрозу для Америки». Це означає, що вони хочуть використати Афганістан у якості військової бази для здійснення своїх колоніальних цілей та продовження війни проти ісламської Умми, так само як проти своїх регіональних супротивників.

Але народ Афганістану був свідком присутності американських озброєних сил та бачив усе це неозброєним оком. Він також бачив «істинність» їх т.з. поваги прав людини, економічної допомоги та інших кяфірських демократичних цінностей. Вони скривдили нашу релігію, вбили невинних дітей, старих та жінок. Вони вдерлися до наших осель, розпалили міжетнічні, міжмовні та міжмазхабні розбрати, принесли зубожіння, СНІД та інше лихо до наших суспільств. Вони використали мережі спецслужб подібно до Мічала Семпла в Афганістані та Реймонда Девіса у Пакистані для здійснення звірських актів тероризму з метою підготовки підґрунтя для стратегічних угод та домовленостей у сфері безпеки.   

Згідно до хадісу Мухаммада ﷺ, мусульманин не буде покусаний із однієї нори двічі.
Їх колоніальна політика об’єднала Умму у роботі по встановленню держави Халіфат. Незабаром після встановлення Халіфату усі їх порочні злісні плани будуть зім’яті і зруйновані подібно до павутиння.        


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір і вілаяті Афганістан.

Головне меню