Прапор Посланця Аллаха або стяги Сайкс-Піко?!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Шановний головний редактор газети «Аш-Шарі»:

У вівторок 29.01.2013 у вашій щоденні газеті у 430 випуску було розміщено новину під заголовком «Прапори аль-Каїди перед палацом президента Хаді». У ній висвітлювалася мовчазна демонстрація, на яку у понеділок 28.01 вийшли десятки прибічників організації «аль-Каїда», симпатизуючі їм люди і деякі рідні жертв американських безпілотників у Ємені у супроводженні юристів, серед яких був адвокат Абд ар-Рахман Бурман з організації «Худ». Демонстрація почала рух від будівлі університету «Сана» на вулиці ад-Даірі до палацу президента Абд Раббо Мансур Хаді на вулиці ас-Сіттін аль-Гарбі, із закликом «Гідність вітчизни». Ваша газета навела висловлювання деяких демонстрантів, включаючи адвоката Абд ар-Рахмана Бурмана.

Варто зазначити, що кадри, зняті камерами вашої газети, і потім розташовані на сторінках газети, не інакше як знімки прапору «аль-Укаб» - стягу Посланця Аллаха (мир йому і благословення). Ат-Тірмізі приводить від Ібн-Аббаса, який сказав: «Стяг (рая) Посланця Аллаха був чорного кольору, а прапор (ліва) – білого». Передається від аль-Хасана, який сказав: «Стяг Пророка (мир йому і благословення) був чорним і називався аль-Укаб».

Шановний головний редактор:

Наше покоління, а також попередні покоління не звикли бачити цей прапор над нашими головами, урядовими будинками і на самітах.  Ми і декілька поколінь до нас пам’ятаємо лише те, що сталося вже після підписання 16.05.1916 року угоди Сайкс-Піко французьким дипломатом Франсуа Жорж-Піко і англійцем Марком Сайксом з метою розділення однієї Умми на велику кількість жалюгідних утворень, як Саудівська Аравія, Йорданія, Ліван тощо. Між ними були визначені кордони і кожному даний свій розрізняльний прапор замість одного єдиного стягу, який об’єднав би їх як мусульман; попрання якого каралося б законом, його шанували б чимало політиків і про нього знали б учні в школах.

Сьогодні Захід на чолі з Америкою виступає єдиним строєм проти Ісламу і мусульман.  Англія з Францією, яким не вистачило окупації мусульманських земель, працюють над їх розділенням. Данія, Бельгія, Австрія, Німеччина і Росія клеймлять нас тероризмом, кажучи: «ти мусульманин – значить терорист!», намагаючись тим самим втримати населення своїх країн, у який похитнулася віра у капіталістичну ідеологію, від ознайомлення з Ісламом, побоюючись того , що вони можуть прийняти його. Вони, навіть, намагаються викликати у нас почуття ворожості до того, що мається у нашій релігії, як наприклад до стягу Посланця Аллаха (мир йому і благословення) і розділяють нас як одну Умму, щоб відвести нас від справжньої боротьби з ними до боротьби між самими мусульманами.

Аль-Укаб – це прапор Посланця Аллаха, який був піднятий партією Хізб ут-Тахрір із самого початку її утворення у 1953 році, щоб цей прапор став прапором держави другого Праведного Халіфату. Хізб ут-Тахрір працює для встановлення цієї держави, щоб усі мусульмани у світі могли набути захист під його затінком і відродити ісламський спосіб життя, який припинився зі зруйнуванням держави османського Халіфату у 1924 році.
У книзі «Муснад» імама Ахмада приводиться, що Посланець Аллах (мир йому і благословення) сказав: «Пророкування триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, воно припиниться. Потім настане період Халіфату, заснованого на методі пророкування. Він також триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. Потім настане період несправедливих правителів, який також триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. Потім настане період правління зла і насилля, який триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. Потім знов настане період Халіфату, заснованого на методі пророкування» і після цих слів він замовкнув.

Держава Халіфат не зупиниться лише коло межі об’єднання мусульманських країн і правління ними на основі Ісламу, але й охопить увесь світ. «Не залишиться на землі місця, куди Аллах не приведе Іслам з величчю  або приниженням, роблячи людей величними і спрямовуючи їх до Ісламу або принижуючи їх за допомогою їх відмови від нього».
Любий брате:

У завершенні хотіли б висловити бажання про те, щоб ваша газета, головним редактором якої ви є, зняла заборону на публікацію матеріалів Хізб ут-Тахрір і випускала прес-релізи та прокламації, що надходять до вас із нашого боку, у яких розбираються значущі для мусульман політичні проблеми, що відбуваються у Ємені та за його межами.


Інформаційний офіс ХТ, Ємен

Головне меню