Хрестоносці піклуються та захищають права лише представників західної цивілізації

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

В останній доповіді Хьюман Райтс Вотч говориться про те, що сотні дітей були вбиті в Афганістані у результаті військових операцій, керованих США. У відповідь на це ООН, виразивши глибоку стурбованість, висунули низку припущень перед США.

Подібні доповіді не здатні розкрити навіть маленьку частину істинних звірств окупаційних сил хрестоносців, тому що вони не оприлюднюються доти, доки не надійде сигнал для ЗМІ від прес-секретаріату НАТО. Більше того, місцеві ЗМІ залежні від фінансової допомоги окупантів і політика ЗМІ напряму чи опосередковано продиктована  ними. Діяльність всупереч політиці окупантів означає завершення їх функціонування. Для прикладу ми приведемо усього один лише випадок. У провінції Вардаг у долині Танги під час скоєння ранкового намазу у мечеті були вбиті 13 громадянських осіб. ЗМІ представили їх як озброєних повстанців, у той час як поховальна церемонія цих людей відкрито пройшла у Кабулі.

Що стосується стурбованості ООН, їх пропозицій та їх підходу до режиму у Кабулі, то вони не у змозі гарантувати ані  нашу безпеку, ані права людини, тому що права людини застосовуються лише до Заходу та його народам. Ці права не застосовуються до народів Мьянми, Сирії, Іраку, Сомалі або Афганістану. Це є доведеним фактом для будь-якої людини, що має почуття та пильність.
 
 «Воістину, Імам (Халіф) це щит, за яким Умма б’ється та яким захищається».

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Афганістані
Четвер, 3 Рабі''уль Ахир 1434
14 Лютого 2013

Головне меню