Наша символічна акція у Тулькармі і Дженіні, це протест органам безпеки на перешкоджання показу нашого фільму на підтримку народу Сирії

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У цю суботу вдень, 09.02.2013р. Хізб ут-Тахрір у Палестині провів дві яскраві акції у Тулькармі і Дженіні за участі десятків членів хізбу. Піднявши знамена Посланця ﷺ і баннери з написами «Ні політиці з кляпом у роті», «О, тирани, отримайте урок з тих, хто передував вам із числа правителів» і «Хіба мовчанка це підтримка народу Сирії?». Ці акції були наслідком операції влади в обличчі органів безпеки і загроз під вигаданими приводами хазяям залів, найманим для цієї мети, заборона семінарів, які демонструють фільм революції благословенного Шаму з назвою «Умма вимагає ісламського Халіфату».

Ми у Хізб ут-Тахрір відкидаємо цю заборону і опіку у наших політичних справах. Ми приймемо усі законні заходи, що зберігають права у політичних справах, без будь-якого втручання з боку влади, і ми підкреслюємо наступне:

1 –Документальний фільм, показ якого заборонила влада, це фільм, що розтлумачує багато відсутніх фактів у засобах масової інформації про революцію Шаму. Ця революція заради Аллаха, її вимога – це Халіфат і правління законами Аллаха, а не як стверджують запродажні засоби масової інформації, що революція вимагає громадянську державу і демократію. Також фільм показує, як багато повстанців підняли прапори Посланця Аллаха ﷺ, і збираються навколо ідеї Халіфату і підтримують заклик Хізб ут-Тахрір. І що учасники революції не відвідувачі готелів Туреччини і Європи, яких привели невірні з метою збити напрям революції.

2 –Законність наших справ ми черпаємо з Ісламу, який зобов’язав нас розповсюджувати заклик до нього і до політичної боротьби проти тиранів і злочинців, не черпаємо від влади, що продала себе ворогам Умми, згубивши країну і народ.

3 –Державний закон, яким ораторствують виконавці влади, дає нам право на організацію нашої політичної і просвітницької діяльності. Організації політичних семінарів у межах закритих залів не потребують  дозволу і навіть поінформування про це влади, це підтверджено законом як зазначено у статті «26» основного закону про те, що люди мають право проводити приватні зустрічі без присутності поліції і без необхідності поінформування – чи це було в усній формі, або у письмовій… Це було підтверджено організаціями з прав людини у своїх періодичних доповідях, які контролюють владу у її зловживанні повноваженнями.
 
4 –Ми провели десятки заходів на Західному березі у підтримку народу Сирії. Продемонстрували цей фільм у десятках залів у Хевроні, Єрусалимі у Рамаллі, Калькільї, Віфлеємі та інших областях. Це вказує, що керівники регіонів Тулькарма і Дженіна і їх служби безпеки беруть закон на себе і борються проти Ісламу і носіїв заклику.
 
5 –Вжиті заходи з боку влади в цілому і сил безпеки у Дженіні і Тулькармі зокрема не звернуть шлях руху у донесенні заклику і дій на шляху Ісламу. Якщо вони думають, що своїми діями вони втрутяться між нами і народом, то вони глибоко помиляються. Навпаки, вулиці, площі, мечеті і офіси щирих родин будуть для нас трибунами для заклику до Ісламу і встановленню другого праведного Халіфату за методом пророцтва.

Ми попереджуємо владу про наслідки їх дій, і їх ворожби з релігією Аллаха і закликаємо їх прибрати руки геть від народу Палестини і її носіїв заклику. Ми кажемо їм, що рішення справ за праведниками, і ворожість на гнобителях. Отримайте урок з минулого, з тих, хто був тираном і зарозумілою людиною. Фараон і Харун повчання для вас, і Мубарак з Бен Алі також урок для вас. Воістину, світанок Ісламу наближається. Аллах обов’язково надасть допомогу тим, хто надасть допомогу Йому, Він Сильний і Могутній. Всевишній сказав:

إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الأشْهَادُ (٥١) يَوْمَ لا يَنْفَعُ الظَّالِمِينَ مَعْذِرَتُهُمْ وَلَهُمُ اللَّعْنَةُ وَلَهُمْ سُوءُ الدَّارِ
 «Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям і віруючим у мирському житті і того дня, коли постануть свідки. У той день вибачення (або виправдання) не зарадять беззаконникам. На них лежить прокляття, і їм приготована Погана оселя» (40:51,52).

Подібного роду акції як сьогодні з метою привернення суспільної уваги до цієї проблеми, яка стосується кожного палестинця будуть проводитися у подальшому з іще більшим розмахом, доки ми не доб’ємося свого права у повному обсязі з дозволу Аллаха.

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Палестина
№ S/B N 013/129
Субота, 28 Рабі аль-Авваль 1434 р.х.
09/02/2013

Головне меню