Акція протесту, спрямована проти зрадницьких позицій правителів Туреччини!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Серед великої кількості співробітників служб безпеки Хізб ут-Тахрір у Йорданії провели акцію протесту, висловивши своє обурення зрадницькими позиціями правителів Туреччини відносно підтримки сирійського народу; змовами проти революції Шаму на користь Америки і невірного Заходу; а також з боротьбою проти братів із Хізб ут-Тахрір, їх утримання у в’язницях на довгі роки. Присутні засудили змову турецького режиму під керівництвом Реджепа Тайїпа Ердогана за його спробу згорнути сирійську революцію, яка закликає до Ісламського Халіфату, з потрібного курсу. За спробу Ердогана створити світську альтернативу проекту Халіфату на користь невірного Заходу.

У свою чергу посольство відмовило делегації Хізбу у зустрічі з послом і передачі йому листа на ім’я лідерів і правителів Туреччини.

Турецький бік висунув умову, щоб увійшла одна людина і передала співробітнику посольства листа, однак делегація наполягала на тому, щоб увійти в посольство і поспілкуватися безпосередньо з послом усім разом. У зв’язку з чим ми хочемо нагадати турецькому режиму слова Умара ібн аль-Хаттаба (р.а.): «Немає у вас блага, якщо ви не скажете цього, і немає в нас блага, якщо ми не приймемо це». Що ж стосується нас, то Всевишній Аллах облагодіяв нас тим, що ми в обличчя кажемо вам, якщо навіть це і не подобається вам, що ж стосується вас, то навіть почути нас ви не хочете.

Також мали місце декілька виступів на арабській мові, і один пролунав на турецькому, де звернулися до лідерів Туреччини, щоб ті встали на бік Умми і надали допомогу мусульманам у Шамі, повернувши до життя праведний Халіфат. Їх застерегли від підкорення Заходу і виконання його планів за рахунок мусульман, їх релігії та життів.

Велика кількість місцевих і міжнародних ЗМІ висвітлили дану акцію протесту і багато з них провели інтерв’ю з головою інформаційного офісу ХТ, у тому числі з деякими учасниками акції.

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Йорданія
№ 33/50
Вівторок, 16 Рабі ас-Сані 1434 р.х.
26/02/2013

Головне меню