Відкрите звернення до правителів Туреччини Мир тим, хто йде прямим шляхом

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

На ваших очах мусульмани Сирії переносять найгірші види страждань – вбивства, вигнання, зґвалтування, викрадення, пограбування, знесення будинків разом із мешканцями, катування, що перевершують будь-яку уяву. Усе це триває, а ми не бачимо від вас жодних дій, окрім гучних і полум’яних промов, постійних попереджень і погроз. Таким чином, ваша червона лінія стала подібна до цілі, яку ви малюєте для потрапляння у неї тираном Шаму. Немов би положення, яке ви зайняли, каже йому: «Вбивай скільки заманеться, але американську ненависть ти не зможеш наситити кров’ю мусульман!»

Відповідною реакцією на подібне приниження і боягузтво ви зробили проголошенням війни проти Аллаха, влаштувавши гоніння на щирих, благо чесних мусульман, які ведуть діяльність зі встановлення Халіфату. Так, лише у минулому місяці карний суд №14 із розгляду тяжких злочинів у Стамбулі виніс вироки загальним терміном ув’язнення на 119 років, 19 членам партії Хізб ут-Тахрір. Карний суд №11 з тяжких злочинів в Анкарі виніс вирок про ув’язнення на 42,5 роки п’ятьом братам із Хізб ут-Тахрір!! Тепер ці несправедливі вироки не наситять ненависть Америки та її прихвоснів в Туреччині?

Шановні правителі та лідери Туреччини…

Великими лідерами не стають фальшивими позиціями, плачем привселюдно і демонстрацією жалкування відносно трагедій, що кояться з мусульманами. Лідер стає великим, коли приєднується до каравану великих героїв мусульман, подібних до араба Мутасіма, курда Салахуддіна і Мухаммада Фатіха турка, і усім тим іншим, хто відгукнувся на поклик слабких та пригноблених, витер сльози з очей дітей, вдів, що залишилися сиротами, спрямованою проти ворога зброєю. Чи привели ваші матері у світ тих, хто піде їх шляхом, повернувши Уммі її велич і славу, отримуючи успіх в обох світах?

Ми закликаємо вас відмовитися від підкорення Америці, Європі, НАТО і повернутися до міцного зв’язку з Творцем небес і землі, щоб у вас запалилася іскра богобоязливості перед Всевишнім Аллахом заради порятунку ваших братів у Шамі і встановлення праведного Халіфату, який дасть вам велич у цьому світі і в Наступному.


اسْتَجِيبُوا لِرَبِّكُمْ مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَ يَوْمٌ لا مَرَدَّ لَهُ مِنَ اللَّهِ مَا لَكُمْ مِنْ مَلْجَإٍ يَوْمَئِذٍ وَمَا لَكُمْ مِنْ نَكِيرٍ
 «Дайте відповідь вашому Господу перш ніж настане день від Аллаха, який неможливо відвернути (або день, який Аллах не відверне). Того дня не буде для вас прихистку, і ви не зможете заперечувати свої гріхи» (42:47).


Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Йорданія
№ 33/49
Вівторок, 16 Рабі ас-Сані 1434 р.х.
26/02/2013

 

Головне меню