Правителі мусульманських країн причетні до глобальних злочинів ЦРУ

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Доповідь під назвою «Глобалізація катувань: екстраординарна видача і таємні затримання», яка була оприлюднена Організацією Відкритого суспільства (ОВС) у четвер 5 лютого 2013р., ясно виказує причетність десятків мусульманських країн до глобальних злочинів ЦРУ. У число цих країн увійшли: Афганістан, Алжир, Азербайджан, Боснія - Герцоговина, Єгипет, Лівія, Малайзія, Марокко, Пакистан, Саудівська Аравія, Сомалі, Сирія, Туреччина, Об’єднані арабські емірати, Узбекистан, Ємен та Індонезія. Доповідь фокусується на видачі (передача затриманого до рук іноземного уряду з метою арешту і допиту без дотримання законної процедури) і секретних затриманнях, вчинених ЦРУ після нападу на США 11 вересня.

Індонезія брала участь в арешті Мухамада Саад Ікъбал Мадні, Насіра Салім Алі Къару та Омара аль-Фарукъа. Мадні був заарештований у Джакарті, після чого був перевезений до Єгипту. Насір був заарештований в Індонезії у 2003р. і був перевезений у Йорданію, а після опинився у Ємені. Фарук був заарештований в Богорі у 2002р. і після перевезений у Баграм, Афганістан.

Ця доповідь розкриває декілька важливих моментів. Перший: лицемірство західних країн, таких як США, Об’єднане королівство, Німеччина та інші. З одного боку, вони завжди кажуть про головування прав людини, але з іншої – напряму беруть участь у глобальних катуваннях, які очевидно йдуть у розріз із правами людини. Друге: мовчанка ООН відносно цього виявляє, що вона є лише  імперіалістичним  інструментом західних країн. Під виглядом «війни з тероризмом» ООН як зазвичай узаконює звірячі дії Заходу проти мусульманських країн, таких як Ірак, Афганістан, Пакистан, Ємен і Малі. З іншого боку, ООН подібний до беззубого тигра на фоні ігнорування західними спецслужбами прав людини, подібно до ЦРУ.

Третє: ця доповідь також доводить, що правителі мусульманських країн є маріонетками західних режимів. Вони напряму втягнуті в глобальні катування ЦРУ, подібно до викрадень, пересуванню і катуванням будь-кого, хто підозрюється Заходом у тероризмі. Правителі мусульманських країн стали рабами західних інтересів у глобальній війні з тероризмом.

Четверте: ця доповідь також вказує на наявність таємної співпраці між ЦРУ та країнами, які увесь час позиціонуються як антиамериканські. Не дивлячись на повсюдну риторику про те, що Іран, Сирія та Лівія чинять опір Америці, в реальності ці країни співпрацюють з ЦРУ.
 
Відносно цього Хізб ут-Тахрір в Індонезії заявляє:

1. Глобальна  війна з тероризмом є лише прикриттям режимів Заходу доля того, щоб розгорнути війну проти Ісламу і зберегти свій імперіалізм і домінування у землях мусульман. За фактом, західне визначення терориста – це будь-яка людина, яка бореться із західним імперіалізмом за допомогою думки або зброї, включаючи кожного, хто бажає встановлення ісламської системи шаріату та Халіфату, який усуне гнилу та шкідливу капіталістичну систему.
 
2. Доповідь ОВС у черговий раз дає категоричний доказ того, що Ісламська Умма потребує Халіфату, глобальної держави, яка об’єднає Умму в усьому світі. Халіфат стане наддержавою, яка буде захищати Умму від корисливості західного імперіалізму. Халіфат також усуне усіх правителів-маріонеток у мусульманських країнах, які на протязі всього часу вірно служили західним інтересам лише для того, щоб набути посади і зберегти їх за допомогою підтримки США та її союзників.
 
3. Ми закликаємо усіх мусульман, де б вони не знаходилися, працювати серйозно для встановлення Шаріату та Халіфату. Будьте впевнені, лише Халіфат реалізує Іслам, милість для світів, як це обіцяно Аллахом ﷻ і захистить гідність та суверенітет ісламських земель, включаючи Індонезію. Насправді, Халіфат визволить країни мусульман від правителів-маріонеток, з волі Аллаха.

Хасбуналлахі ва німаль вакіль, німаль мавля ва німаль нашір.

Офіційний представник Хізб ут-Тахрір в Індонезії.
Мухаммад Ісмаїл Юсанто.
№ 243
14 Рабі ус-Сані 1434 р.х.
24/02/2013

Головне меню