Відкритий лист від Хізб ут-Тахрір в Австралії до уряду Пакистану

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Відкритий лист від Хізб ут-Тахрір в Австралії до уряду Пакистану(передано через генеральне консульство у Сіднеї).
Боягузливий режим Каяні-Зардарі продовжує заарештовувати членів Хізб ут-Тахрір у Пакистані.

17 лютого 2013р. голова Центрального комітету зі зв’язків Хізб ут-Тахрір у Пакистані Саад Джагранві був у друге за два тижні заарештований разом із 4 іншими членами Хізб ут-Тахрір. У момент арешту він проводив семінар, організований Хізб ут-Тахрір у Равалпінді з питання військової доктрини Каяні, у якому розкривалося, що дана доктрина є підкоренням, приниженням та капітуляцією перед ворожою силою Америкою.

Хізб ут-Тахрір/Австралія робить акцент на наступному:

«Відчай уряду Пакистану очевидний. Вони настільки залякані закликом до встановлення Халіфату, що викрадають та заарештовують щирих членів Хізб ут-Тахрір, у спробі загасити цей заклик. Сплинуло вже більше 9 місяців як було викрадено Навіда Бута, офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані. Його місцезнаходження та умови утримання й досі залишаються невідомими, не дивлячись на розпорядження суду з вимогою передати його справу в суд для розгляду. Вони прагнуть всілякими незаконними способами загасити заклик до Ісламу і Халіфату. Пакистанський уряд повинен знати, що ця ганебна тактика не втримає щирих носіїв ісламського заклику від виконання своїх обов’язків перед Аллахом ﷻ і заклику до усунення тиранів і виконанню Ісламу.
 
Уряд Каяні-Зардарі також повинен знати, що заклик до Ісламу є життям Умми і що заклик до Халіфату тече по венам мусульман, а виконання шаріату є лише питанням часу. Але замість того, щоб дозволити щирим та здатним з числа мусульман правити Ісламом, уряд Пакистану будує змови з послаблення країни шляхом розколу її на частини та спустошення.
 
Озброєні сили Пакистану складаються зі щирих синів, які прагнуть Ісламу та джихаду. Однак саме військове керівництво зрадило це прагнення і віддало армію Пакистану у користування ворогам. Правдиві в армії Пакистану повинні відректися від свого керівництва і надати підтримку чесним і праведним мусульманам, які виконають Іслам за допомогою Халіфату. Тоді армія Пакистану перестане буди поневоленою і стане силою свободи і пошани для мусульман не лише Пакистану, а й усього світу, що вселяє страх в серця ворогів мусульман.

Інформаційний офіс  Хізб ут-Тахрір в Австралії
Четвер, 24 Рабі''уль Ахир 1434
7 Березня 2013

 

Головне меню