Спосіб використання інциденту із загибеллю сержанта Ібрагіма аль-Джараха і чергова пляма ганьби на лобі йорданського режиму

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Мало того, що режим у Йорданії захищає єврейського узурпатора і підтримує його, зробивши наших синів у війську охоронцями кордонів структури євреїв у землях мусульман, так він іще й забезпечує повний захист для отари братів мавп і свиней, які блукають по нашій безпечній і спокійній землі. Режим Йорданії забезпечує їх нашою охороною, загрожуючи нашим дітям, що працюють у безпеці смертю у випадку відмови від військового наказу і його наслідку. І як же вони погоджуються захищати тих, хто топче землю, з якої Пророк ﷺ здійснив нічну подорож, землю першої к`ибли, адже ці євреї окупували їх землі і вбивають їх рідних і братів. Так хто ж погодиться з цим приниженням, ганьбою і безчестям?

Однак це ганебне тавро і приниження режим у Йорданії нав'язує нашим дітям, цей режим ставиться до наших дітей так, нібито вони не мають жодної цінності в обмін на безпеку євреїв. Ось приклад смерті одного з офіцерів безпеки, у той час коли він супроводжував групу єврейських туристів. Смерть сталася у ненормальних умовах, а режим не спробував вислухати свідчення євреїв і насмілилися затримати їх, як вони це роблять у подібних випадках смерті. А навпаки, режим поквапився заявити одразу ж до завершення розслідування, що немає жодних карних підозр у його смерті!

О мусульмани Йорданії! Поза залежністю від обставин реальної причини смерті, поведінка режиму вказує на те, як легковажно режим ставиться до життів мусульман. У смерті офіцера Ібрагіма аль-Джараха для вас урок, адже мовчанка у відношенні до цього режиму робить так, що режим іще більше витончується у своїй тиранії. Робить з ваших дітей рабів і прислужників найнижчим творінням Аллаха — євреям, братам мавп, а також проливає кров ваших синів задарма для того, щоб гарантувати безпеку євреїв!

Режим раніше вже описав вчинки солдата, героя Ахмада аль-Дакаміса тим, що він пляма на совісті Озброєних сил Йорданії. Після чого голова правління опустився на коліна у ніг євреїв, просячи пробачення, після чого цього героя довічно кинули до в'язниці. У той час як смерть Ібрагіма аль-Джараха залишили без жодної уваги, а як було б, якщо б помер один із тих туристів, чи закрив би режим розслідування на протязі години?

О мусульмани у Йорданії, ви повинні заборонити вашим дітям захищати і служити ворогам Аллаха — євреям, тому що це зрада у відношенні Аллаха і Його Посланця ﷺ, Він говорить:

إِنَّمَا يَنْهَاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ قَاتَلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَأَخْرَجُوكُمْ مِنْ دِيَارِكُمْ وَظَاهَرُوا عَلَى إِخْرَاجِكُمْ أَنْ تَوَلَّوْهُمْ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ فَأُولَئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ
 «Аллах забороняє вам товаришувати лише з тими, які билися з вами через релігію, виганяли вас із ваших осель і сприяли вашому вигнанню. А ті, які беруть їх собі в помічники  і друзі, є беззаконниками» (60:9).

Ви повинні зупинити цей режим і постати проти нього, доки не ви ґанблять світ і покарання у майбутньому житті, і він не згубить вас і не об'єднається проти вас ганьба цього світу і муки світу Наступного. Від цього приниження можна позбавитися лише з допомогою праці для відновлення ісламського правління, шляхом побудування держави Халіфат, у якій ваша слава і гідність, єдність і вдоволення Аллаха.

Всевишній Аллах сказав:

إِنَّ الَّذِينَ يُحَادُّونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ أُولَئِكَ فِي الأذَلِّينَ (٢٠) كَتَبَ اللَّهُ لأغْلِبَنَّ أَنَا وَرُسُلِي إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ
 «Ті, які ворогують з Аллахом і Його Посланцем, опиняться у числі найбільш  принижених. Аллах приписав: «Перемогу обов’язково  отримаємо Я і Мої посланці!» Воістину, Аллах — Всесильний, Могутній» (58:20,21).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір,
Йорданія
№ 33/54
Понеділок, 27 Джумада аль-Уля 1434 г.х.
08/04/2013

Головне меню