Нахабне зазіхання на будинок голови інформаційного відділу

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Нахабне зазіхання на будинок голови інформаційного відділу
Розгром стін, меблів та саду у ході провального штурму у мікрорайоні Джобар

У другій половині березня місяця 2013 року надійшло повідомлення про штурм армією злочинного фашистського асадівського режиму сектора, розташованого поміж Джобар та площею Аббасидів у місті Дамаску. Звістки про вторгнення цих бандформувань у будівлю оселі голови інформаційного відділу Хізб ут-Тахрір у Сирії підтвердились тільки після того, як там побував телеканал «аль-Алем», який співпрацює з режимом тирану Сирії. Коли його будинок був заснятий на відеокамеру зсередини приміщення. Злочинний журналіст ходив по кімнатам та саду будинку, нібито це його власність та розпусного та злощасного режиму, без усілякої турботи, окрім жорстокої розправи над революціонерами, руйнування володінь, вбивства невинних людей та замахування на честь та гідність інших на очах у глухого та сліпого світу, якого не хвилюють злочини, які коїть злочинець Башшар, син злочинця. Нехай будуть прокляті вони у цьому світі та у Наступному. Цей злочинний режим не залишив жодну святість без посягань, жодну хитрість без використання, жодну мерзоту без вживання,вдаючись  за допомогою до найзліснішим істотам цього світу, вважаючи, що Аллах не знає про це, що цей режим буде вічно безчинствувати. Він немовби осліп та не бачить свого майбутнього, до якого він пробирається навпомацки –у якому на нього чекає його батько – старший злочинець, який пішов туди з прокляттям усього живого і неживого. Усі люди, увесь рослинний світ і, навіть, камені в Аш-Шамі прокляли його та його кривавого сина.

Всупереч беззаконню, що сталося, та усім злочинам режиму стосовно нього та його активістів, незалежно від видів цих злочинів, як арешти, тортури та репресії, протягом більше чотирьох десятків років. Всупереч цьому, Хізб ут-Тахрір у Сирії заявляє: «Ми продовжуємо рішуче іти по своєму шляху до повного скинення його, а також усього режиму та усілякого впливу безбожного імперіаліста, який підтримує та керує цим режимом зброєю масового вбивства та масового руйнування, зокрема Америки. Бо саме вона є верхівкою злочинності та порочності в усьому світі. Вірно, воістину буде Халіфат, який відіб’є злодіяння міжнародного права, яким прикривають сьогодні масові вбивства жителів Шаму та розгроми того, що побудували наші пращури багато століть  назад тут. Тільки Халіфат за методом пророцтва, який відродив Хізб ут-Тахрір, підготувавши його конституцію, державних мужів та халіфа, утре носа Заходу, що злорадствує, та злочинному Сходу, коли мусульмани Умми принесуть присягу своєму халіфу. І знов слава повернеться в обійми усієї ісламської Умми».

Тому ми закликаємо вас, о, революціонери! Не слабшайте та не впадайте у відчай, будучи поруч з нами до повного падіння режиму з усіма його прислужниками, структурами, службами, державою, що безчинствує, та усього деспотизму, побудованого родиною Асада. Також до повного викорінення усілякого впливу безбожного імперіаліста із земель благословенного аш-Шаму. Отож, до спільного принесення присяги халіфу, який буде керувати нами по справедливості, як це здійснювали кращі із мусульман Пророк Мухаммад ﷺ та його праведні халіфи (р.а.) після нього!       

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
№ I-SY-109-06-026
Неділя 19 Джумада аль-Уля 1434 р.х.
31/03/2013

Головне меню