НАТО і сили США вбили 11 мусульманських дітей за сприяння зрадників Карзая, Каяні та Зардарі

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

8 квітня велика кількість інформаційних агентств, включаючи ВВС і Аль-Джазіру, повідомили про загибель 11 афганських дітей і однієї жінки у результаті повітряного удару НАТО по району Шінгаль (провінція Кунар). НАТО в этом же регионе. У лютому цього року як мінімум 10 громадських, в основному жінки і діти, були також вбиті у результаті повітряного удару НАТО у цьому ж регіоні. Цей випадок вбивства дітей мусульман з боку сил ISAF і Америки не є чимось новим для афганського народу. З часів окупації у 2001р. тисячі афганських громадських осіб були вбиті окупаційними силами. США і НАТО намагаються показати споконвічних жителів Афганістану у якості повстанців, що ховаються за спинами мусульманських жінок і дітей, у  той час як вони є звичайними жителями селищ, що намагаються захистити свою землю. Найкричущі злочини у відношенні мусульманських жінок і дітей чиняться віроломними правителями і армійськими генералами в мусульманських землях, таким як Карзай, Зардарі і Каяні, які продали кров мусульман в обмін на мирські блага, багатство і владу. Вони — ті, хто дозволив, щоб їх земля і повітряний простір експлуатувалися окупаційними силами для збільшення їх впливу над регіоном і вбивства тих, хто встає на їх шляху. Америка і союзні війська не змогли б вистрілити й жодної кулі, якщо б ці зрадники не підтримували їх і не надавали б їм логістичного і морального сприяння.

Що стосується цих 11 квіток, яких було холоднокровно вбито, то цього не сталося б, якщо б існувала держава або правитель, який захищає інтереси Ісламу і кров мусульман. Якщо б не був відсутній Халіфат, то руки тих, хто намагається зашкодити мусульманам, були б миттєво відсічені. Цей правитель відрізнявся б від сьогоднішніх правителів мусульман, які вхопилися за демократичну систему, що суперечить шляху Аллаха, тим самим обтяживши своє життя і присвятивши його захистові інтересів своїх капіталістичних хазяїв. У світлі цього, життя мусульман, чоловіків, жінок і дітей не може бути в безпеці у цій порочній аморальній системі, яка паразитує в ісламському світі, а також поки ці віроломні правителі-маріонетки продовжують правити ісламським світом. Ці чисті життя можуть бути збережені лише за допомогою виконання зводу законів, посланих нам Аллахом ﷻ у Халіфаті, у якому халіф зобов'язується захищати життя, власність і честь кожного громадянина держави. Він не може і на мить відмовитися від захисту мусульман, адже вони є аманатом(довіреним), за яке він буде запитаний Аллахом ﷻ у день Суду, якщо він не у повному обсязі старався для його збереження. Тому ми зобов'язані докладати зусилля для того, щоб усунути цих правителів-зрадників і знищити їх порочну систему, що знаходиться на службі у невірного Заходу, встановивши замість неї державу Халіфат. Тоді, і лише тоді усі ці колоніальні сили, їх війська, розвідувальні органи і бази будуть вигнані з регіону.    І лише за допомогою цього буде досягнуто безпеку для мусульман Пакистану, Афганістану і всього ісламського світу, замість страху експлуатації і пригноблень.
    
На протязі усієї історії Халіфату життя і честь мусульманських жінок і їх дітей були під захистом, тому що «імам — це щит з яким борються і за допомогою якого захищаються». Сьогодні мусульмани володіють одними з найпотужніших і досвідчених армій у світі, але вони залишаються в положенні заручників у руках купки продажних генералів і правителів. Ми закликаємо щирих у рядах армій мусульман захистити кров своїх братів і сестер і надати Нусрат (допомогу) Хізб ут-Тахрір у відновленні другого ісламського праведного Халіфату за методом пророкування і присягнути благородному вченому аміру Хізба, Ата ібн Халіл Абу Рашті як халіфу мусульман, після чого з волі Аллаха жоден не насмілиться зазіхнути на святість життя невинних мусульманських жінок і дітей. Ми хочемо нагадати щирим у рядах мусульманських армій про те, що вони є нащадками Мухаммада ібн Касима, Таріка ібн Зіяда і Халіда ібн Валіда.  Так як же вони можуть дозволити, щоб подібні звірства чинилися у відношенні їх братів і сестер по вірі, тим паче дітей?! О сини в ісламських арміях, дайте відповідь на заклик Аллаха і Його Посланця ﷺ і визволіть невинних мусульман і їх землі від цих малодушних армій-вбивць.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ
«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною і його серцем (може завадити людині домогтися того, що йому бажане) і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).

Жіноче відділення
Центрального інформаційнного офісу
Хізб ут-Тахрір
Понеділок, 11 Джумад'іль Ахіри 1434
22 квітня 2013

Головне меню