Хізб ут-Тахрір організовує важливий жіночий семінар

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хізб ут-Тахрір організовує важливий жіночий семінар:
«Поспішайте у встановленні Халіфату для захисту благородних жінок Шаму»

За підтримки  видатного вченого усуль фікха, досвідченого політика і помітного мислителя Ата Ібн Халіл Абу ар-Рашти, аміра Хізб ут-Тахрір, партія організовує важливий  жіночий  семінар 27 квітня 2013р. в Аммані (Йорданія) для того, обговорити жахливе положення жінок і дітей у Сирії, а також для того, щоб презентувати ефективні рішення по негайному припиненню різанини, що чиниться тиранами аш-Шаму. Ця унікальна безпрецедентна подія під назвою “Поспішайте у встановленні Халіфату для захисту благородних жінок Шаму” є першим помітним зібранням жінок, яке ставить метою привернути особливу увагу світу до жахаючих масштабів страждань і жорстокості, яку переживають жінки і діти Сирії від рук масового вбивці Башара аль-Асада і його кяфірського баасістського режиму. У семінарі візьмуть участь величезна кількість журналістів, впливових жінок, представниць різноманітних організацій. Також буде запрошено сирійських жінок, що знаходяться у Йорданії, включаючи тих, які знаходяться у таборі біженців Заатарі. Семінар буде складатися з трьох доповідей, відео зі свідченнями сирійських жінок, що розповідають про бідування і суворі випробування, з якими вони зіштовхуються, круглого столу з помітними жінками-членами Хізб ут-Тахір, а також прес-конференції.

Вступна промова буде виголошена представниками жіночого відділення Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір, у якій буде підкреслена нездатність сьогоднішніх мусульманських урядів і міжнародної спільноти, запропонувати рішення, що заслуговує на довіру, яке покладе кінець тому жаху, на який наразилися жінки Сирії від рук Асада. Більш того, їх ініціативи і місії лише надали додатковий час сирійському режиму для виконання кампанії терору, вбивств і зазіхання на честь благородних жінок Шаму. У промові буде звернено увагу на те, що лише система Халіфат, основана виключно на Ісламі, розглядає життя і гідність жінки як дещо безцінне, бачить пріоритетним захист їх крові і честі і усвідомлює великий обов'язок держави із захисту їх безпеки без будь-якої відстрочки або заминки.   Друга промова буде виголошена сестрою із Сирії, як надасть детальний і чіткий звіт, що спирається на свідків про викрадення, катування, зґвалтування і вбивства жінок і дітей від рук безжального сирійського режиму, також розповість про їх безнадійне положення у сирійських таборах біженців, у яких жінки і діти борються за виживання у жахливих і нелюдських умовах. У своїй промові вона також зверне увагу на те, як безсердечні правителі ісламського світу покинули жінок Шаму і сидять немовби глядачі, спостерігаючи за бійнею по сусідству, без мобілізації і єдиного солдата на їх захист. Фінальна промова буде виголошена жінкою-членом Хізб ут-Тахрір у Йорданії, яка закликає мусульман всього світу збільшити свої зусилля у негайному встановленні Халіфату, також звернеться із палким зверненням до синів у мусульманських арміях з тим, щоб вони виконали свій великий ісламський обов'язок по захисту своїх сестер у Шамі без зволікання, так само як надали Нусрат (матеріальну допомогу) Хізб ут-Тахрір у встановленні благородної держави, яка принесе захист у регіон під тінню законів Аллаха ﷻ.

Ми закликаємо ЗМІ взяти участь у цьому найважливішому з усіх семінарів, який не лише стане платформою для жахливих оповідань, надій і мрій декількох жертв цього найжорстокішого конфлікту, але також надасть ясний погляд на те, як покласти цьому кінець. Захід буде висвітлюватися у прямому ефірі через сайт Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір.

Доктор Назрін Наваз
Член Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір.
Вівторок, 12 Джумад'іль Ахіри 1434
23 квітня 2013

Головне меню