О мусульмани! Чим займаються ваші правителі у той час, коли проливається кров мусульман?

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

О мусульмани! Чим займаються ваші правителі у той час, коли проливається кров мусульман? Якщо б бійня «Джадіда Уатуз аль-Фадль» відбулася у Бостоні, то увесь світ би через це встав на ноги! А відсутністю держави Халіфат немає для мусульман Муттасіма, який підіймається з військами на заклик — о Муттасим (ва-муътасима)!

Прибули холоднокровні ескадрони смерті з Ірану та Лівану, Хезболла, яким дали якісну зброю з Росії та Ірану. Ця зброя оминула Суецький канал, через Турецьке та Іракське небо, на виду у Європи та її супутників, з благословенням Обами і з директивами іноземних справ і оборони Америки. Сьогодні відбувся черговий жахливий злочин, різанина беззбройних громадських осіб на околиці великого міста, в історії Ісламу і мусульман. Це місто на протязі багатьох віків було в очах хрестоносців великим містом. Це Дамаск, столиця халіфату Омейядів і територія Халіфату Омара ібн Абдул Азіза, який був праведним халіфом. У цьому місті сили зла за допомогою армій правителів арабського світу як боягузи ховаються у своїх укриттях, зокрема на Аравійському півострові, вчинили масове вбивство, від вигляду якого волосся дибки стає у благородних, щирих і чесних людей, яких у ці дні, як кажуть “вдень з вогнем не знайдеш” у політичних і військових колах.

Сьогодні крики мусульманок заполонили небеса Дамаску і його околиці, вони кричать “ва муттасіма ва-халіфата, порятуйте нас, о мусульмани, порятуйте нас, о армія мусульман, пси режиму Башара розривають наші тіла, бомблять і знищують нас, потім втамовують свої звірячі, нелюдські почуття, потім спотворюють нас і спалюють!”.

Так, мусульмани, о ті, хто бачить і чує і не допомагає; так, о генерали режиму, якщо серед вас іще є доблесні люди, то як ви заплющуєте очі на те, що чинять з вашим народом і землею, яку спаплюжили подібні вбивці, які перевершили хрестоносців і Чингізхана у масових вбивствах і ненависті до Ісламу та мусульманам? Як ви мовчите на приниження і зазіхання на вашу честь, гідність і розправу над дітьми, і на спалювання чоловіків руками злочинців, які приїхали з усіх куточків світу, щоб знищити Іслам і мусульман у Шамі, який є центром дому Ісламу і його охоронцем?

Горе вам! Хіба вам байдужа ваша честь і ваша кров? У той час як ваш Посланець попереджує вас, що якщо зіпсується народ Шаму, то немає у вас блага? Або ви забули вашого Господа і покинули вашу релігію? Горе вам і прокляття тому, хто вдоволений цим і відмовився від свого Господа.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الأرْضِ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الآخِرَةِ إِلا قَلِيلٌ
 «О ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви задовольняєтеся мирським життям більше, ніж Останнім життям? Але минаюча насолода мирським життям у порівнянні з Останнім життям мізерна» (9:38).

Наш народ стійко витримав у «Джадіда Уртуз аль-Фадль» більше шести днів нечуваною витримкою, з ними не було нікого, окрім Аллаха, і небагато спорудження. Вони дали відсіч шакалам і захищалися усіма силами, а коли вони зрозуміли, що немає боєприпасів, вони кликали на допомогу, але ніхто не відповів! Тоді шакали цієї системи увійшли у селищ і почали розривати тіла людей на частини, старих, жінок і дітей, використовуючи зброю ворога мусульман, Росії... Вони вбили імама мечеті і знущалися над його родиною, потім спалили їх усіх, усе це з криками і воланнями про допомогу, що заполонив усе, у надії, що Муттасім почує і відповість, однак у відповідь могильна тиша!

О мусульмани!!! Це явні, істині факти, що свідчать і виявляють серйозність того, що переживає революція Шаму з російсько-американської та Іранської змови, щоб зламати муджахідів, зламати їх владу і покласти кінець битві Дамаску, яка стала переслідувати та непокоїти Обаму, більше ніж Башара.

Тому, о люди, ми говорили і будемо говорити, що немає жодної надії і порятунку  Умми окрім держави Халіфат, яка захистить вас; держави, яка не дасть ворожим суднам проходити у його морях і літати по його небу, а потім вбити мусульман, чоловіків і жінок!  Хіба тепер не настав час об'єднатися навколо Хізб ут-Тахрір і підняти разом з ним стяг Ісламу і дати йому присягу на встановлення ісламського Халіфату, у якому ваша безпека і сила?

Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-113-06-026
Неділя, 11 Джумада ас-Санія 1434 р.х.
21/04/2013

Головне меню