Хізб ут-Тахрір видає політику у відношенні дбання про справи людей

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 Хізб ут-Тахрір видає політику у відношенні дбання про справи людей.
Халіфат забезпечить правами кожного громадянина.

Хізб ут-Тахрір \ вілаят Пакистану видає Публічний погляд на політику у відношенні дбання про справи людей. У документі говориться про те, що демократія не є системою для людей, як про це стверджується. Демократія не піклується навіть про більшу частину населення. Фактично, вона створена для захисту інтересів нечисельної еліти. Далі у документі показано те, як у Халіфаті у силу того, що законодавцем є лише Аллах, ані жодна людина, правитель або хто-небудь інший не може узурпувати права інших і видавати закони для легалізації своєї тиранії.

Тому за допомогою  демократії зрадники у військовому та політичному керівництві накопичують величезне багатство під час свого перебування при владі, так само як занурюють країну в економічні труднощі і зовнішньополітичне приниження у благо своїх західних хазяїв.  Це положення мало місце із самого початку, у часи Мушаррафа-Азіза та Каяні-Зардарі, і буде мати місце у майбутньому при будь-якому режимі, до того часу поки демократія продовжує своє існування у Пакистані. Немає сенсу стверджувати, що демократії потрібно більше часу, щоб дати результати, тому що по факту вона вже дає результати, які полягають у захисті нечисельної еліти, на тлі оббирання мас. Сподіватися на зміни у цій системи навіть  за умови проведення десятків виборів, означає видавати бажане за дійсне.
 
Варто усунути демократію, як стримування і противаги почнуть діяти. В іншому випадку усі ці стримування і противаги слугують лише забезпеченню прав еліти у її більшому пригнобленні народу. Що стосується заборон і противаг у Халіфаті, то вони полягають у тому, що законодавцем є лише Аллах ﷻ. Іслам покладає відповідальний обов'язок звіту правителів на Умму.  Умма є першим та останнім стримуванням для захисту ісламського держави. Умма підтримує халіфа, але варто йому відійти від Ісламу - вона повинна відзвітувати його, а якщо він відкрито залишає Іслам - проти нього слід виступити і усунути.
 
Довідка: Для ознайомлення з повним текстом документу і відповідними статтями з конституції держави Халіфат, перейдіть за посиланням:
http://htmediapak.page.tl/policy-matters.htm

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Пакистані
Вівторок, 19 Джумад'іль Ахіри 1434
30 квітня 2013

Головне меню