Так, Сирійська криза – найнебезпечніша криза у світі, о, Брахімі!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Так, Сирійська криза – найнебезпечніша криза у світі, о, Брахімі!
Бо вона увінчається встановленням держави – Праведний Халіфат, з дозволу Аллаха!

Л. Брахімі закликав 19/04/2013 Раду Безпеки ООН згуртувати свої позиції для припинення конфлікту у Сирії, заявивши, що сирійська криза є найнебезпечнішою кризою у світі. Його заява співпала із заявами багатьох посадових осіб в адміністрації США, які попередили про наслідки озброєння повстанців у Сирії, побоюючись, що зброя потрапить до рук екстремістів. Також газета «Wall Street Journal» повідомила, що високопосадові чиновники в адміністрації Обами дивують деяких сенаторів та союзників останніми тижнями своїм поміркованим поглядом на революціонерів у Сирії, а також тим, що вони не бажають остаточної військової перемоги революціонерів у справжній час. Бо згідно ствердження одного з високопосадових чиновників, «хороші та гідні обличчя» можуть не опинитися на перших місцях або на передньому плані. Доповідь цитує заяву високопосадових чиновників про те, що ситуація вимагає чіткого маневру для придушення впливу екстремістів та виграти час для зміцнення поміркованих повстанців, яких західні уряди сподіваються привести до влади, якщо вдасться впевнити президента Асада піти у відставку. Раніше Джон Керрі заявив перед сенатом США: «Ми намагаємось просуватися уперед з обережністю, щоб бути упевненим у тому, що не спричиняємо більшого хаосу». Також відзначив: «Певна річ, екстремісти, які отримують гроші та беруть участь у війні, складають загрозу. Тому нам варто виключити їх по мірі можливості».

Між тим, міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле, зазначив: «Сирійська опозиція повинна очистити себе від терористичних та екстремістських сил». Навіть Франція, яка до того закликала зняти ембарго на постачання зброї, що наклав ЄС на Сирію, підкреслюючи, що це єдина достатня міра, яка здатна схилити військову чашу на користь опозиції, нині відступилась від своєї ініціативи, вважаючи, що умови у реальній дійсності іще «недостатні» для відправки зброї. Міністр закордонних справ Франції  Лоран Фабіус перед депутатами застеріг службовців зовнішньополітичного відомства у Європейському парламенті у Страсбурзі: «Якщо ми не спричинимо жодного впливу на ситуацію, то Сирія стикнеться із загрозою розпаду, що призведе до розділення та новим викликам на регіональному рівні. Тоді сирійська криза перестане бути локальною регіональною кризою. Це якщо уявити, що Сирія іще не почала ділитися. При такому розкладі ситуації радикальні ісламісти стануть переможцями». Також попередив: «Якщо радикальні організації, лояльні до Аль-Каїди, зможуть змінити баланс сил на свою користь, то загрози нестабільності перекинуться на територію Йорданії, Лівану та Туреччини. При цьому не варто випускати із виду, що наслідки цього також торкнуться арабо-ізраїльського конфлікту».   
    
Прем’єр-міністр сіоністського утворення Біньямін Нетаньяху у своїй заяві застеріг щодо того, що повстанці можуть заволодіти «зброєю, яка є у Сирії, а це зенітне озброєння, хімічна зброя та інші небезпечні види озброєння, які можуть змінити правила гри». Він додав: «Вони змінять умови, змінять баланс сил на Близькому Сході… Вони зможуть стати глобальною терористичною загрозою на світовому рівні».
 
Спостерігач зі здоровим глуздом має право задатися питанням: «Який зв’язок поміж усіма цими позиціями? Чому ми не чуємо нічого про повстання Арабської весни, які передували у Тунісі, Єгипті, Лівії та Ємені? Що відрізняє сирійську революцію від них?

Відповідь: Заходу вдалося стримати, приборкати та перенаправити попередні повстання. Вони досі не змогли вирватися із залежності від західних супердержав. Була вироблена нова «революційна епоха» у такому вигляді, яка не становить загрози для західних інтересів і не представляє культуру модель, яку з нетерпінням чекають народи усього світу, щоб позбавитися від лих західного світового порядку.

Якщо б західні лідери змогли найти «Карзая» для себе, щоб приборкати революцію у Сирії та гарантувати налагодження періоду після уходу Асада на благо своїх інтересів, то не було б потреби у двох роках кривавого гніту, аналогу якого не було за усю історію. Навіть Сталін не використовував такі ракетні знаряди проти жителів своєї держави.
 
Проте їх заяви проливають світло на факт їх побоювання того, що революція аш-Шаму може набути успіху там, де провалились революції Арабської весни, а саме: в установленні держави – Халіфат, який покладе край залежності від західних держав та звільнить Умму від колонізаторів, а також підніме стяг єдинобожжя «Нема божества, окрім Аллаха, Мухаммад – Посланець Аллаха» і піднесе ісламську спільноту, яка стане центром притягнення для усього світу. Воістину, це нескладно для Всемогутнього!

На завершення, ми заявляємо їм, що Халіфат неодмінно установиться з дозволу Аллаха, що усі землі благословенного аш-Шаму повернуться під владу цієї майбутньої держави Халіфат, з волі Аллаха!
 
Осман Баххаш
Голова центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Центральний
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
№ 45/1434h
Понеділок, 12 Джумада ас-Санія 1434 р.х.
22/04/2013

Головне меню