Сотні жінок зберуться на важливій прес-конференції, що організовується Хізб ут-Тахрір у Йорданії

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Сотні жінок зберуться на важливій прес-конференції, що організовується Хізб ут-Тахрір у Йорданії
«Поспішайте у встановленні Халіфату для захисту благородних жінок Шаму».

27 квітня 2013р. сотні журналістів, представників організацій та інших впливових осіб з числа жінок зберуться на важливій жіночій прес-конференції в Аммані (Йорданія) для обговорення жахливих масштабів страждань і масових вбивств, які чиняться у відношенні жінок і дітей у Сирії м'ясником Башаром Асадом і його кяфірьким баасістським режимом. На конференцію будуть запрошені йорданські жінки, так само як і жінки з йорданського “табору смерті” Заатарі, у якому десятки тисяч жінок і дітей відчайдушно живуть у плачевних і небезпечних умовах. Ця унікальна і безпрецедентна прес-конференція для жінок буде організована Хізб ут-Тахрір за підтримки його аміра, видатного ученого у науці Усуль, досвідченого політика, провідного мислителя шейха Ата ібн Халіл Абу Ар-Рашта під назвою “Поспішайте у встановленні Халіфату для захисту благородних жінок Шаму”. Перед присутніми буде зачитана вступна промова аміра партії, після якої виступлять члени жіночого відділення Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір. Після, виступить одна з сирійських сестер, яка розповість про плачевну ситуацію у своїй країні. Також виступить одна з членів жіночого відділення Хізб ут-Тахрір у Йорданії і сирійська мусульманка, яка перерахує злочини тирана Шаму, такі як викрадення, катування, зґвалтування і вбивства жінок і дітей з боку сирійського режиму без будь-якого сорому. Також будуть продемонстровані відео-свідчення сирійських жінок, які розкажуть про жахливі випробування, на які вони наражаються від кампанії вбивства та катувань, що проводиться злочинцем Асадом.

Доповідачі вкажуть на те, що уряди ісламського світу  та міжнародна спільнота кинули жінок Сирії напризволяще родини і зазнали краху у наданні будь-якого дієвого рішення для припинення цих вбивств. На додаток до своїх порожніх заяв і безкорисних делегацій вони надали сирійському режиму час для вбивства сирійських жінок і зазіхання на їх честь. Доповідачі також зроблять акцент на те, що лідери у мусульманських землях мовчки спостерігали за кривавою бійнею, допомагаючи цьому підступному злочинцю, без того щоб мобілізувати свої армії у якості Нусрату для Шаму. Вони не припинили кровопролиття, не дивлячись на володіння однією з найбільших армій у світі, яка здатна покласти кінець підступному злочинцю і загонам Шабіха, що чинять мерзенні злочини у відношенні цнотливих і благородних жінок Шаму. Під час конференції також буде зроблено щире звернення до синів у мусульманських арміях виконати свій великий ісламський обов'язок захисту крові своїх матерів і сестер у Сирії, а також їх гідності і без зволікання надати Нусрат (матеріальну допомогу) Хізб ут-Тахрір у встановленні благородної держави Халіфат. Лише ця держава, побудована виключно на Ісламі і лише ця держава забезпечить жінок їх правами і захистить їх гідність. Це держава, у якій халіф є захисником дочок Умми. Він захищає їх життя і гідність без  будь - якого зволікання і відстрочки.

Ми закликаємо ЗМІ і усіх жінок, які бажають істинних рішень у негайному припиненні вбивств, що чиняться тиранами Шаму, взяти участь у цій унікальній і важливій прес-конференції. У завершенні учасниками  преси буде надана можливість поставити питання доповідачам.
Довідка:

(1) Прес-конференція буде проходити у 9:30 24 квітня 2013р. в Аммані (Йорданія). Реєстрація учасників з 9:00. Для преси необхідна акредитація. Звертайтеся за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. для наведення довідок, взяття інтерв'ю та акредитації. У прес-конференції зможуть взяти участь лише журналісти і оператори жіночої статі.

Конференція буде транслюватися у прямому ефірі на сайті: www.htmedia.info.

Посилання на промо-ролик конференції:

http://www.youtube.com/watch?v=a6ULqfxuWrk&;feature=youtu.be

Доктор Назрін Наваз
Член Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Вівторок, 19 Джумад'іль Ахіри 1434
30 квітня 2013

Головне меню