Гру на вотумі довір'я завершено

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Йорданська Палата представників в останні декілька днів була зайнята киданням слів гострої критики на адресу уряду орлів. Стало очевидним для багатьох, кого не сповістили про поставлений спектакль урядів Йорданії, що заміняли один одного, що цей уряд знаходиться на межі обриву довір'я у відношенні до себе. Однак той, хто знає реальність урядів і парламентів, розуміє, що вони всього лише інструменти для виконання побажань режиму, і що вони не мають свого рішення. Так, один з представників Палати, він назвав себе представником минулої Палати, учора розкрив, що усі рішення диктуються Палаті представників через телефонний дзвінок

О, мусульмани Йорданії!

Хоча ці Палати і не представляють вас насправді і не мають права голосу від вашого імені, однак усі органи влади є вашими синами, а тому ви повинні взяти їх за руки і відзвітувати за їх ганебні позиції. Вони дають легітимність злочинам режиму від вашого ім'я, так хто ж із вас погодиться бути партнером цього режиму в його злочинах і ганьбі?

Режим у Йорданії прийшов з урядом, який вже проголосив війну вашій силі і силі ваших синів. Також він відчинив країну для американських сил, і відкрив свій повітряний простір для ВПС єврейського утворення — усе це в очікуванні падіння злочинного режиму Башара і приходу до влади щирих повстанців.

Ми попереджаємо вас, о мусульмани Йорданії, що ваша мовчанка у відношенні до цієї системи затягне ваших синів ввязатися у кров ваших братів на землі Шаму; від ібн Умара передається, що Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Віручий не припинить перебувати на просторах своєї релігії, допоки не проллє забороненої крові», передав Бухарі. Якщо ж ви зробите це, то це ганьба у цьому світі, і в Наступному, Всевишній сказав:

لُعِنَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ بَنِي إِسْرَائِيلَ عَلَى لِسَانِ دَاوُدَ وَعِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ ذَلِكَ بِمَا عَصَوْا وَكَانُوا يَعْتَدُونَ
 «Невіруючі сини Ісраіла (Ізраїля) були прокляті язиком Давуда (Давіда) і Іси (Іісуса), сина Марьям (Марії). Це сталося тому, що вони ослухалися і переступали кордони дозволеного» (5:78).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір,
Йорданія
№ 33/57
Вівторок, 14 Джумада ас-Санія 1434 г.х.
24/04/2013

 

Головне меню