Ганебна влада, яка є чужинною для Палестини та її народу

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Ганебна влада, яка є чужинною для Палестини та її народу, видала 25  осіб із хлопців та прибічників Хізб ут-Тахрір єврейським окупаційним силам.

Безсоромний та ганебний крок підкреслює функцію державного органу безпеки у тому, що він є слугою окупації, що охороняє ізраїльську окупацію. Ці органи учора о суботі 27.04.2013 видали 25 хлопців із Єрусалиму єврейським окупаційним силам. Вони заарештували того ж дня, разом з іншою групою, після закриття величезного мітингу, який був проведений Хізб ут-Тахрір у Палестині у центрі міста Тулькарам на знак протесту проти арешту двадцяти хлопців Хізбу  о четвер 25/04/2013 за участь у мітингу, на підтримку мечеті Аль-Акса, і проти диктату держсекретаря США та його нахабних втручань у справи Палестини. Отож, зараз стає очевидним, що підтримка Єрусалиму та його жителів, про яку заявляє влада, це ніщо інше як передача Єрусалиму євреям.

Органи безпеки у Тулькарам, Дженіні та в їх районах використовували методи репресії, тортур, пригноблення та залякування володарів залів та салонів, ця поведінка подібна до поведінки фараона, про яку Аллах сказав:


قَالَ فِرْعَوْنُ مَا أُرِيكُمْ إِلا مَا أَرَى وَمَا أَهْدِيكُمْ إِلا سَبِيلَ الرَّشَادِ
«Фараон сказав: «Я вказую вам тільки на те, що сам вважаю необхідним. Я веду вас лише правильним шляхом»  (40:29).

Ці органи безпеки заборонили показувати у закритих залах фільм на підтримку Шаму, та загрожували володарям залів, обумовивши те, щоб вони не давали дозволу Хізб ут-Тахрір користуватися залами. Всупереч своїм же законам, порушуючи наші права, вони цими діями своїми ногами топчуть свої закони. Внаслідок цього, Хізб ут-Тахрір провів свою роботу, громадську, розумову, інтелектуальну та політичну на вулицях та площах, тому що зали зачинені перед ними.
 
Хізб ут-Тахрір провів декілька мітингів та протестів у Дженіні та у Тулькарамі на громадських площах. І органи безпеки у Тулькарамі відповіли на це з іще більшими репресіями, затриманнями, тортурами та усілякого роду діями, подражаючи окупантам, і в їх в’язницях усе іще перебувають біля 30 хлопців із партії Хізб ут-Тахрір, серед них є молоді хлопці, які були заарештовані у минулий четвер та у суботу, на додаток до групи, яку видали єврейським окупаційним силам. Раніше, вони не насмілювалися так відкрито співпрацювати з багатьма шпигунами окупації.
 
Нехай знають ці ганебні органи безпеки у Тулькарамі, що ми у Хізб ут-Тахрір вважаємо низькими їх виправдання арештів, звинувачення та наклеп на хлопців хізбу, про те, що вони побили їх офіцерів. Арешти відбувалися з вулиць та доріг по завершенню мирного протесту. Ми відкидаємо усі форми заборон, які заважають нам здійснювати наш заклик, який є наказом нашої релігії Іслам. Ми відкидаємо рішення, яке забороняє нам виражати думку по політичним питанням, внутрішнього та зовнішнього вигляду, відкидаємо втручання іноземців у наші питання, і особливо питання про Палестину, також відкидаємо усі форми опікування та політичного панування, відкидаємо усі форми політичних репресій, і ми будемо продовжувати – дасть Аллах – збільшувати наші дії доти, доки не отримаємо наше право проводити нашу політичну діяльність без втручань органів безпеки. І ви казали нам, що стоїмо на своїй обіцянці, чи не так?


قُلْ يَا قَوْمِ اعْمَلُوا عَلَى مَكَانَتِكُمْ إِنِّي عَامِلٌ فَسَوْفَ تَعْلَمُونَ مَنْ تَكُونُ لَهُ عَاقِبَةُ الدَّارِ إِنَّهُ لا يُفْلِحُ الظَّالِمُونَ
 «Скажи: «О, мій народ» Дійте за своїм розсудом, і я також буду діяти. Ви дізнаєтесь, кому дістанеться  Останній притулок. Воістину, не набудуть успіху беззаконники»» (6:135).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Палестина
№ S/B N 013/146
Неділяе, 18 Джумада ас-Санія 1434 р.х.
28/04/2013

 

Головне меню