Башар залякує жінок та дітей, вбив вже більше 800 із них у Баніас!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Башар залякує жінок та дітей, вбив вже більше 800 із них у Баніас!
Д ж мусульманські армії? Де ж чоловіки?

За словами сирійського центра захисту прав людини та інших, у багатьох районах сирійського міста Баніас, загинуло сотні жінок та дітей, також сотні родин покидають місто, побоюючись «нової різанини» у сусідньому місті аль-Байда. Втеча цих родин почалася після активізації регулярних сил та суміжних ополченців страт у селі аль-Байда, де було вбито 29 громадянських осіб, у тому числі 6 дітей, це наступного дня після вбивства 150 людей, деякі з яких були зарізані на вулицях міста.

Серія вбивств, руйнувань, терору та залякування з боку м’ясника Башара та його репресивного режиму триває, і тривають жахливі вбивства, подібних яким не знає сучасна історія людства. Різанина Бейда у Баніасі іще раз доводить, що Башар та його режим не належать людському роду, їх серця як камінь і іще твердіші, тому що сотні жертв, які були холоднокровно страчені, були або розстріляні, або зарізані або спалені.  За словами військової ради революції у Баніас, кількість загиблих складає 800 шахідів лише у Бейда, серед вбитих цілі родини, більшість із них  жінки, діти та старі, тіла яких заполонили вулиці та шляхи. У той час як розмова була про більше ніж 100 шахідів у місцевості  Расу-н-Наба у місті Баніас, яке було  знищений привидами Асада вбивством та ґвалтуванням.   

    
Усе це відбувається перед міжнародною спільнотою на чолі з Америкою, вони стоять, склавши руки, на тих спостерігаючи без будь-якої  реакції , що доводить їх співучасть та змову. Хоча Сполучені Штати – зі слів Дженніфер Псакі, прес-секретаря держдепартаменту США – продовжує брехати та стверджувати, що вона «у жаху» від різанини.  У той же час як Джош Ернест, прес-секретар Білого Дому, підтвердив необхідність притягти до відповідальності осіб, відповідальних за серйозні порушення прав людини та міжнародного права.  Він говорить так, нібито це не Америка наказує Башару коїти ці масові та жахливі вбивства. Тому що в її інтересах – на тлі даної сирійської революції з ісламською орієнтацією – продовжити конфлікт, щоб не побудувалась ісламська держава, що загрожуватиме її інтересам та яка буде ставити від загрозу існування єврейської країни. Усе це, щоб зламати народ Шаму та примусити їх прийняти скудні пропоновані політичні рішення, і далекі від їх мети, від ісламського Халіфату.  
    
Існуючі світські режими в арабських та ісламських країнах, режими приниження та ганебних правителів, також співпрацюють з цим тираном, через боягузтво підтримати своїх рідних та братів, навпаки, вони у змові проти них та проти революції. Вони обмежились прийомом біженців, які прибувають до країни, рятуючись від зради, вбивств та різанини, до цих – якщо не перебільшити – таборів смерті , де вважають, що їх зустріли.  
    
Ці маріонеткові режими не висунули жодного солдата із їх армії, не зробили жодного пострілу, не використали жодного патрону зі своїх складів, озброєних до зубів, зброєю та боєприпасами, на підтримку жінок та дітей Шаму! У той час, як в Ісламській державі роллю армії Халіфату є захист Умми.  Де Халіф оснащав армію, а за ним солдати скандували заклик до джихаду на підтримку релігії Аллаха, де Халіф повів усю армію, щоб поститися за жінку, яка попрохала по допомогу, вигукнувши «О, халіф!», або щоб допомогти старому чи дитині. Один солдат, його вірою та доктриною був рівний цілій армії ворогів, слідуючи словам Всевишнього Аллаха:


وَجَاهِدُوا فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ هُوَ اجْتَبَاكُمْ وَمَا جَعَلَ عَلَيْكُمْ فِي الدِّينِ مِنْ حَرَجٍ مِلَّةَ أَبِيكُمْ إِبْرَاهِيمَ هُوَ سَمَّاكُمُ الْمُسْلِمِينَ مِنْ قَبْلُ وَفِي هَذَا لِيَكُونَ الرَّسُولُ شَهِيدًا عَلَيْكُمْ وَتَكُونُوا شُهَدَاءَ عَلَى النَّاسِ
 «Здійснюйте джихад на шляху Аллаха належним чином. Він обрав вас та не зробив для вас жодного ускладнення у релігії. Така віра батька вашого Ібрахіма (Авраама). Він (Аллах) нарік вас мусульманами до цього і тут (у Корані), щоб Посланець був свідком про вас, а ви були свідками про людей» (22:78).

О, припарковані до казарм війська:

Хіба не досить вже мовчанки! Хіба сцени вбивств та різанини, спалення та насильства, які не зупиняються проти жінок, дітей та літніх, не примушують вас піднятися? Де чоловіки? Де ті, у кому є світло їх відданості своїй релігії та своїй Уммі? Де ті, які приймають рішення, які помстяться за жінок, за кров мучеників та стогни поранених?

Ви не створені для того, щоб захищати ваших правителів, і ви не створені для того, щоб боротися з вашими братами по релігії, ваше місце не на штучних кордонах, що розділяють мусульман. Ваше місце та обов’язок  – захищати вашу ісламську Умму.. Ваша роль полягає у захисті релігії та істини, допомагати тим, хто хоче повернути шаріат Аллаха  на  землю.. Ми  у Хізб ут-Тахрір на чолі з вченим, лідером та щирим аміром Ата ібн Халіль Абу ар-Рашта, закликаємо вас допомогти хізбу для утворення держави Халіфат, і тоді ви помститесь за вашу честь та кров мучеників. Поспішайте ж, о, армії.. Будьте Ансарами Аллаха, щоб досягти слави у двох світах:

فَآتَاهُمُ اللَّهُ ثَوَابَ الدُّنْيَا وَحُسْنَ ثَوَابِ الآخِرَةِ وَاللَّهُ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ
 «Аллах дарував їм нагороду у цьому світі та чудову нагороду в Останньому житті. Аллах любить тих, хто коїть добро» (3:148).

Жіноче відділення
Центральний
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
№ 51/1434h
П’ятниця, 30 Джумада ас-Санія 1434 р.х.
10/05/2013

Головне меню