Хвала Аллаху, у Йорданії завершилася жіноча конференція на підтримку свободи Шаму

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

З допомогою Аллаха, успішно пройшла жіноча конференція на підтримку народу Шаму, до якої закликав Хізб ут-Тахрір у Йорданії у першу суботу місяцю Раджаб 1434р.х. ,що збігається з 05/11/2013 р., яка несе у собі заклик мусульманам до підтримки Шаму.

На тлі запеклої присутності органів безпеки, жінки з Хізб ут-Тахрір та жінки Йорданії відізвалися на заклик хізбу до конференції, яка була відкрита вступним словом аміра Хізб ут-Тахрір, великого вченого Ата ібн Халіл Абу ар-Рашта. Також у конференцію були включені слова сестер, що брали участь, і жінок Шаму, які передали своїх страждання і терпіння перед тираном Башаром, і свою сміливість у революції, їх вимоги повернення Халіфату, який порятує їх від злочинних режимів, що зрадили Аллаха, Його Посланця ﷺ і віруючих. Конференція також містила відео-презентацію стосовно діяльності жінок Хізб ут-Тахір у світі, на підтримку революції Шаму.

Також узяли участь у конференції місцеві і міжнародні засоби масової інформації, провели численні інтерв'ю з керівником інформаційного офісу і учасницями конференції.
 
Із гасел, що пролунали на конференції, були:

“Народ Шаму закликає...О, ісламська Умма, наша революція заради Ісламу”

“О володарі сили...народ Шаму кличе вас”

“Народ Шаму кричить...Дайте нам захист, а не сльози”

“Зруйновано мій дім..Вбито мого сина...Зазіхнуто на мою честь...Так що ж ви робите?!”

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір,
Йорданія
№ 33/60
Субота, 01 Раджаб 1434 р.х.
11/05/2013

Головне меню