Досить тероризувати та устрашати цей пригнічений народ

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Уряд, представлений у правлячій партії та впливові особистості, дуже добре розуміють, що ці хвилі подій, останні з яких стосуються гори Шаанабій, є роботою хитрих західних спецслужб при згоді та допомозі арабських спецслужб, які до останнього допомагали Каддафі, цьому тирану, проти  народу, проливаючи річки крові свого народу. Вони висміювали революцію Тунісу, плели змови проти неї, намагаючись придушити її. Але ця запродажна влада безсила та не може відкрити завісу, щоб побачити, хто стоїть за цими таємничими подіями, що робить цю владу немічною та безвідповідальною. Це також підтверджує, що Туніс у справжній час є місцем ліквідації широких регіональних конфліктів поміж Францією, яка програє та дає відступ, з одного боку, та поміж Америкою та Великобританією, з іншого боку. Підтверджує це комплекс передумов та доводів:

1) Усвідомлення політичних партій у країні ролі агентства, того, що вони роблять під гаслом «Мета виправдовує засоби». Про це чітко та ясно заявив один з претендентів у спеціалісти про тероризм (Алійят аль-Іляній) у телепередачі: (відмініть закон укріплення революції …зупиниться тероризм). А до цього шокуюча заява генерального секретаря союзу туніських робочих (якщо б влада відкликнулась на заклик Союзу по національному діалогу, то не відбулися б події Сіліана). Що ж стосується заяв Сабсій, то вони послідовні, достовірні у цьому зв’язку.. і так далі, порівнюйте подію з позицією та позицію з подією.  

2) Вбивство Шукрій Бальід вказує на цю регіональну боротьбу. Адвокат  Фаузі Бен Мрад підтвердив, що Шукрій був вбитий, і що те, хто здійснив це вбивство, приїхали із Алжиру, після вбивства їм забезпечили виїзд у тому ж напрямку. Проте реалізуючи сторона стрімко приховує істину та бере співучасть або по бажанню або по боягузтву, вимушено, існують також загрози на їх адресу, це він підтвердив на прес-конференції, що він наразився на великий тиск.

3)  Події Шаанабій, дивно, співпали з очікуваною подачею проекту конституції, останньої подачі до ухвалення, і усі відмічають дискусію стосовно першої  статті  Конституції (релігією є Іслам). І те, що з боку багатьох світських ця конституція вважається червоною межею, яка не може бути визнана у подальшому  політичному житті.  

4) Усе це співпало з заявами лідера народного фронту (Насера аль-Увайній), що його рух буде іти всупереч з рухом Відродження, який вважається ісламістами, загально небезпечним, загроза  якого у найближчі дні проявиться і в Алжирі, революцією (зверніть увагу на регіональний контекст). Також він додав, що очікуване протистояння може вимагати громадянської непокори. Мова була про місто Кафа та Рамзійя. Алжир є західним регіоном Тунісу та є гарантом безпеки проти революції. Відомо, що боки, які втілюють ці плани, є маріонетками Франції та Франко-фони  вважають ці боки смертельною зброєю проти ісламського пробудження.   

5) Плутанина, яка відбулася у заяві армії та безпеки, та протиріччя про події аль-Шаанабій, потім засудження та заперечення фотографій, які були показані у ЗМІ, щоб бути плацдармом для наступу на так  званих терористів. Усе це вказує на те, що існують ті, хто заперечує змову, але на них спричиняють тиск. І ми очікуємо із них, виходу праведної людини на даному етапі, щоб врятувати Туніс правильною інформацією від цих жахів, сцен та сюжетів.

6) Уряд та ті, хто за ними, прийняли цей контекст, хоча у деяких моментах він проти уряду, це робить уряд  для  того, щоб оволодіти палкою, тобто є «боротьба з тероризмом». Самір Делло, міністр по правах людини та правосуддя, сказав: реальність змінила пріоритети цієї стадії, відзвітування або соціальні справи тепер не мають пріоритет. Перед ним Рашід Ганнуші сказав: (ми знаходимося у положенні демократичного джихаду проти тероризму)! Усім відомо, що до такого заголовка Захід симпатизує, і усі квапляться до високого рівня обслуговування у такому контексті. Таким чином, правляча партія підлещується двом бокам, які задоволені, це Великобританія та Америка, а Франція прискіплива до цього уряду.    

7) На планах Франції відбивається аспект регіональної дальності від Північної Африки, із цього, те що Франція хвалить її президента правителям Марокко, вважаючи, що Марокко не потребує революції та  її жорсткого  військового  втручання як у Малі, хоча у цілому цьому нема міжнародного вдоволення.   Сильний вплив та робота спецслужб Франції у Лівії коштувало їй смертельного вибуху у її посольстві.     І, нарешті, усунення Бутефліка, який має спірні моменти з Францією з приводу Алжиру, і усунення його найближчого оточення,тобто тих, хто лояльний до Британії.   Зрозуміло, що повернення віддалених до армії та до уряду є вступом майбутніх брудних справ всередині та ззовні, що запобігти революції в Алжирі та змінити увесь регіон, ця революція назріває у народі.  Із цих брудних справ – це утворення тероризму. Алжирські спецслужби у значній мірі володіють ситуацією, потім утворення положення жертв, щоб об’явити надзвичайний стан на кордоні з Тунісом.  Ця заява була зроблена міністром внутрішніх справ Тунісу, що є іще одним доказом у регіональному контексті подій Шаанабій, коли він сказав: (що Алжир може бути спокійний тим, що революція тунісська не досягне його). Алжир побоюється досвіду Тунісу, а ненависник революції, тут і там це, певна річ, Франція. Ця розмова показує, що внутрішні знають про це і відбувається дискусія, але не розкривають доказів, швидко обходячи ця заяву з верхівки піраміди влади та правлячої партії.  

8)  Невизначеність, що зберігається у великих подіях, являє собою серйозну загрозу для політичного життя та життя людей у цілому... Політична діяльність ось-ось стане діяльністю спецслужб, і вбивство Шукрій Бальід таємниче, тому що у ньому існує участь зовнішнього, третього боку.  І мають силу загрози та злоба, що спричиняє тиск, щоб не розкривалась реальність на основі взаємного стримування. Це постійна загадка для Туніса почалась після моторошної, трагічної хвилі полювань, як вказують численні повідомлення, вона восходить до західних боків. Ця туманність, яка іще більше стає неясністю у перший період революції тероризму, що практикується злочинними політиками у Кефе, Кассерине та Бізерте та інших містах, на такому рівні, що підтвердились жахливі таємниці стосовно бізнесменів, які змішали гроші та політику з тероризмом.    Це умисне введення в оману, тому що влада дуже боягузлива, тому вона співпрацює та веде політику не згідно до ісламських норм і не у революційному контексті, а згідно з руйнівними згубними нормами. Сьогодні вона не бачить перепон перед тим, що ціною  розподілення політичної карти є кров наших дітей… Навіть якщо це їх мовчанка про це.  

Таким чином, з усієї холоднокровністю сьогодні над нами проводять події Шаанабій, використовуючи у цьому ЗМІ, які поводять себе набагато огидніше, аніж навіть в епоху Бен Алі! Нібито реальність влади та усіх, хто з нею пов’язаний, контролюються жаданням влади (ми хочемо тероризму, щоб стати спроможніше) (і мета виправдовує засоби).

Люди на вулицях, і сини ісламського пробудження, які не цікавляться тим, що відбувається у Шаанабій та в інших містах, тільки з боку знайдення змови проти народу, військових та служб безпеки … Влада збрехала людям у питанні Аль-Абдалійя, збрехали народу у хвилі зносу місць аль-Авлійа, збрехали народу у багатьох місцях, і сьогодні продовжують брехати, використовуючи правило (збреши, а потім знов збреши, щоб люди повірили тобі).  

Для тих, хто бере участь у цій грі, ми кажемо: Якщо у горах і є якась група, то швидше за усе це ваші агенти або агенти ваших сусідів. І протистояння їм буде тільки на цій основі, і ми не раз підкреслювали, що тероризм, зброя та підступи спецслужб, усе це у одному ряді з ворогами Умми та країни. Ми чекаємо праведну людину, яка переверне ваші інтриги проти вас самих. Тому що вбивство 200 000 алжирців, це біль, який зупинять тільки чоловіки, які розкрили ваші підступи та показали докази, історія згадає їх як благородних героїв. Проте  покваптеся, о, щирі віруючі, доки не стало запізно, і не пролилось іще більше крові. Адже учасники змови розподілили ролі між політиками, яким не можна довіряти, і деякими підозрілими журналістами. Приєднуйтесь до них, о, чесні та мовчазні, вільно або невільно.   

Ніхто не врятує цю ситуацію, окрім Ісламу, яким задоволена Умма, і дасть Аллах, його втілять віруючі, щирі, щоб зруйнувати усі осередки змови та продажу багатств та революцій Умми.

Так, необхідно об’єднуватись, але на чому? Необхідно об’єднуватися на відсічі усіх закордонних агресій від революції, її мети. Проте не треба боротися з привидами та послідовниками дуже маленьких агентів та утворювати уявну битву. Необхідно подолати усіх ворогів, внутрішніх та зовнішніх.

Інформаційний офіс ХТ, Туніс
№ 15/2013
Четвер, 29 Джумада ас-Санія 1434 р.х.
09/05/2013

Головне меню