Система після революції, слідуючи по стопам колишнього режиму, але грає активну рол у захисті безпеки сіоністського та американського впливу у регіоні!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

 

Повідомляється у дослідженні «розвиток терору» на 2012 рік, який був оприлюднений міністерством закордонних справ США, о четвер, 30/05/2013, що єгипетський уряд як і раніше виступає проти насильницького екстремізму. Підкресливши, що Єгипет продовжує докладати додаткових зусиль для підвищення безпеки на кордоні за допомогою Сполучених Штатів, і вказав, що єгипетські прикордонники уважно зблизу слідкують за списком «екстремістів», які чинять насильства.

У доповіді підкреслюється, що Єгипет, Алжир, Йорданія, Марокко, Катар, Саудівська Аравія та Об’єднані Арабські Емірати ведуть активну роль у новому Глобальному форумі по боротьбі з тероризмом. У доповіді також високо оцінена роль Єгипту у посередництві для припинення вогню між Ізраїлем та сектором Газа 21 листопада минулого року, відзначивши, що американські чиновники співпрацюють з єгипетськими та ізраїльськими колегами по сприянню та підтримці миру.    
    
У доповіді також згадано про заохочення Сполученими Штатами Єгипту, через співпрацю у боротьбі проти контрабанди зброї та вибухових речовин у сектор Газа, і зосередження на безпеці кордонів та ембарго на постачання зброї. Підкреслюючи,що Сполучені Штати перебувають у тісному контакті з Єгиптом та Ізраїлем для підвищення безпеки на Синайському півострові, особливо після теракту у Рафах, проти єгипетських солдатів у минулому році.
    
Коментуючи цю доповідь, ми говоримо наступне:
 
1 – Відомо, що те, що Америка називає «боротьба з тероризмом» без всіляких еківоків означає боротьба проти Ісламу, а точніше, протистояння та боротьба з будь-якою ісламською партією або рухом, які ведуть роботу для встановлення ісламської держави, і прагне втілити Іслам у реальному житті ісламської Умми.   

2 – Коли Америка говорить про підвищення безпеки на кордоні, вона має на увазі східні кордони, щоб забезпечити безпеку єврейській країні, вихованцю Америки. І це ясно у значному ступені пояснює реальність цих підсилених жорстоких кампаній, які проведені новою системою проти джихадістів на Синайському півострові. Які не раз підкреслювали, останнього разу у вівторок, 21.05, що «їх джихад проти сіоністського ворога та їх операції, скеровані тільки проти них», і що єгипетські солдати є їх «метою». Але, незважаючи на це, режим у якості приводу нав’язує безпеку на Синайському півострові, також захист євреїв, у першу чергу, у той час як беззаконня відбувається на решті території Єгипту, але це цікавить уряд, він не думає про ліквідацію цього безладу!

3- посередництво, здійснене режимом після революції для припинення вогню поміж  сектором Газа та Ізраїлем 21 листопада  минулого року, не сильно відрізняється від того, що робив скинутий президент, хоча і закінчилось цього разу протягом тижня, але це тому, що цього разу заклик  по допомогу євреїв був більш сильний та актуальний.  

4- Так! Америка у тісному контакті з Єгиптом та Ізраїлем для підвищення безпеки на Синайському півострові, але ця співпраця не з метою знайдення вбивць єгипетських солдатів 08.05 … Адже руки Америки та єврейської країни у крові та не далекі від цього злочину. Такої співпраці іще не було, нинішній режим перевершив свого скинутого попередника. Така співпраця неприпустима з ворогом Умми, їх руки як і раніше забруднені кров’ю мусульман і Іраку, Афганістані та інших мусульманських країнах, і ця співпраця у першу чергу для захисту євреїв «синів мавп та свиней», як описував їх доктор Мурсі до того, як він став президентом!

5 – На завершення ми говоримо цьому уряду: ви дійсно хочете заохочувати та підтримувати мир з євреями? Або це воля Америки, з вихваленням якої ви просинаєтесь, та добиваєтесь її симпатії? Для нас та для усієї Умми очевидно, що ви не маєте волі та бажання проти волі Америки, «побоюючись, що вас спіткає біда», Мубарак був не далеко від вас.

فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَى أَنْ تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَى مَا أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نَادِمِينَ

«Ти бачиш, що ті, чиї серця вражені недугою, поспішають серед них та говорять: «Ми боїмось, що нас спіткає біда».Але, може бути, Аллах явиться з перемогою або своїм велінням, і тоді вони стануть жаліти про те, що приховували у собі»  (5:52).

 


Шаріф Заід
Офіційний представник інформаційного офісу ХТ
Єгипет

Головне меню